· · Коментари: 1
ЕВРОВИЗИЈА

Ураганке направиле ПОМЕТЊУ у Ротердаму! Погледајте наступ са пробе СРПСКИХ представница на Еуросонгу - анкете ГОРЕ (ВИДЕО)

Српске представнице имале су прву пробу пред такмичење за песму Евровизије.

1620719920_huricane.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/Eurovision Song Contest

Ивана Николић, Сања Вучић и Ксенија Кнежевић имале су јуче у сали "Ахој" прву пробу пред предстојеће такмичење за песму Евровизије.

Ураганке су носиле црне, асиметричне костиме прекривене шљокицама, који и те како долазе до изражаја због једноставне сценографије. Иако су девојке носиле високе потпетице, то их није спречило да играју, и дају свој максимум на пробама.

Прочитајте још: Ураганке се ИЗБЛАМИРАЛЕ у квизу знања: О њиховом одговору бруји Србија! (ВИДЕО)

Позитивни коментари на њихов јучерашњи наступ низали су се на најпопуларнијем критичком сајту за Еуросонг "вивиблогс" (wiwibloggs).

"Локо локо има све да буде у финалу", "Обожавам ове девојке и њихову енергију", "Плашио сам се како ће испасти, али оне и звуче и изгледају предивно", "Све похвале за девојке, само напред", били су неки од позитивних коментара.

Већем броју публике више се свиђа песма "Локо локо" у односу на прошлогодишњу песму "Аста ла виста"

На овом сајту направљена је и анкета у којој су посетиоци гласаали која им се песма више допада: "Локо локо" или "Аста ла виста", са којом су нас Ураганке требале представљати на Евровизији прошле године.

Победу је однела песма "Локо локо", за коју је гласало 52,66% публике, док је за прошлогодишњу песму гласало 47,34%.

Мишљења публике су подељена. И док су једни били одушевљени новом песмом, други сматрају да је потпуни "треш" и не предвиђају баш најбољи пласман.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.