Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Увек је весела и насмејана, а ево шта САЊА КУЖЕТ ради када се угасе камере

Водитељка открила шта обично ради, када се угасе камере

1647610671_sanja-kuzet.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Водитељка Сања Кужет признала је да не гледа емисије у којима је она домаћин програма.

Прочитајте још: Победио је на Евровизији 2014. као ЖЕНА: Кончита Вурст данас изгледа тотално другачије (ФОТО)

- То сам радила у почетку. Овде проведем 6 сати снимајући једну епизоду, ако бих је погледала још 3 сата у целости мислим да би то било превише посла. Ја сам више пута истакла да свој посао не живим, ја свој посао радим и ту сам јасно ставила границу између моје приватности и посла. Баланс је најбоља ствар - рекла је водитељка и додала:

- Моја професија се последњих година свела на “Звезде Гранда” јер је то био мој пут који сам одабрала пре 9 година. Ту сам где сам. Задовољна сам и то је била добра одлука.

Наглашава да се са колегом Војом Недељковићем углавном не сукобљава, али постоји једна ствар око које се поречкају.

- У баражу евентуално, ако се консултујемо ко би из баража требало да иде у наредни круг, али смо чак и ту врло слични - открила је Сања и истакла да јој је најтежи део програма када треба да најави кандидата:

- То, рецимо, нимало није једноставно, а делује тако лежарно и опуштено. Треба да будете веома потковани знањем, послом и искуством да бисте то тек тако људима презентовали. То је права ствар, кад вас они прихватају и имају утисак као да сте са њима у дневној соби.

Сања је дуго на малим екранима

- 18 година радим овај посао и заиста некад када погледам фотографије и емисије од раније просто кажем себи: “Да ли је могуће да ја имам оволико година”- кроз смех каже Сања.

Када се угасе камере поменутог такмичења, Сања истиче да воли да погледа неки добар филм који је добила по препоруци:

Прочитајте још: Ово нисте знали о популарном певачу: Сви га знате као Тонија Цетинског, а он се заправо зове другачије

- Велики проценат серија и филмова, доста тога добијем преко порука као препоруке људи који гледају и прате. Ако од некога добијем, чије мишљење ми значи, добру препоруку за неки филм или серију, дам му шансу и погледам. Наравно, и књиге су ту. То су ствари које ме опуштају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas