· · Коментари: 0

"Важно је да ми као РОДИТЕЉИ прво одрастемо": Јелена Ђоковић искрено о родитељству и критикама које на тај рачун добија (ФОТО)

Оно што Јелена никако не практикује су казне, љутња и драње

1662736049_Foto-Printscreen-Instagram-jelenadjokovicndf.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јеленађоковицндф

Јелена Ђоковић се остварила као мајка и жена. Она са Новаком Ђоковићем има двоје деце, ћерку Тару и сина Стефана. Недавно смо имали прилике да чујемо неке методе родитељства које овај познати пар практикује, међутим, Јелена је опширније причала о томе у интервјуу за Глорију.хр. 

Она наглашава да родитељи никако не смеју да се понашају онако како не би волели да се њихова деца понашају.

"Ми као родитељи на дечије потребе често одговарамо тантрумима. Ми вичемо, кажмњавамо, бацамо, љутимо се... Све оно што не желимо да раде наша деца, ми радимо! Зато је важно да ми као родитељи прво одрастемо!", нагласила је Јелена.

 

Прочитајте још: Сашка Веселинов обавља последње припреме пред ВЕНЧАЊЕ са Ђоковићевим братом: Одвела мајку и другарице у салон лепоте (ФОТО)

Рад на себи, каже она, почиње већ у детињству, а њу су живот под будним оком јавности, као и велики успех који је Новак постигао навели да се стално пропитује. Она се протеклих година усресредила на рад на себи и усавршавање родитељских вештина, причала је за Глорију.хр. Такође је нагласила да је најбитније да деца науче да буду одговорна.

 

Она често наилази на критике јавности, међутим, каже да је пронашла свој начин да се са њима избори. Када су родитељски савети у питању, тврди да их она често добија, али је научила колико је важно контролисати сопствене реакције у таквим ситуацијама.

 

Она је одрасла и васпитана по традиционалном принципу, а данас схвата да је највећи проблем што родитељи често праве исте грешке јер се воде оном "ја сам те стврила, ја знам шта је најбоље за тебе", рекла је Јелена за Глорију.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.