· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Волели смо је у серији "Срећни људи": Повукла се из глуме и посветила ОВОЈ професији

Живи свој сан

1642260581_ivana-mihic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС

Глумицу Ивану Михић домаћа публика најбоље памти по улогама у серијама “Горе-доле” и “Срећни људи”, а последњих година ретко имамо прилику да је виђамо на малим екранима.

Прочитајте још: Марија Шерифовић МЕЊА ПРОФЕСИЈУ? Певачица се појављује у кадровима НОВЕ СЕРИЈЕ са овим ПОЗНАТИМ ГЛУМЦИМА

 Живи свој сан

– Још пре мог рођења моји родитељи су купили имање и сазидали кућу, недалеко од Београда, у којој су живели последњих десетак година, а кроз цео мој живот ту смо проводили велики део лета, а понекад и део зиме. Дунав протиче на око две стотине метара од куће те сам се као дете често купала и играла поред воде. Правила сам кућицу на дрвету, имала своју дружину по узору на неке од омиљених јунака из драгих ми књига за децу, са другарима преко лета зарађивала за џепарац берући воће на околним плантажама, возила бицикл од јутра до мрака, играла се истраживача по околним шумама, с мајком правила ајвар и џемове, а са оцем помагала комшилуку када се пече ракија. Тако живописно детињство учинило ме је и данас веома везаном за овај крај, те и сада овде често боравим – рекла је она за Блиц.

 

– Одувек сам волела да се бавим вртларством и уз моју мајку, која је на имању била главни пејзажни архитекта, била сам са татом извођач радова. Комшије су ме хвалиле, а ја уживала у томе да тати вредим као три сина – додала је Ивана.

Запустила је глуму и посветила се писању.

– Силом прилика и догађаја одвојила сам се на неко време и од глуме и од продукције. Срећном ме чине смех мојих сестричина Ноеми и Анаел, духовитост мојих братанаца Саше и Николе. И са фамилијом и са многобројним пријатељима чујем се често путем Фејстајма или Вибера и сличних апликација… Стрпљиво чекамо да пандемија прође, па да обновимо стари начин комуникације, загрлимо се… У слободно време волим да сликам, да правим колаже, гледам путописне емисије, слушам музику, вежбам – закључила је Михићева тада за поменути медиј.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.