· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Заљубили су се у Лондону, и због ње познати РЕДИТЕЉ више није вегетаријанац: Ово је МУЖ Бранке Катић (ФОТО)

Позната глумица Бранка Катић у дугогодишњем је браку са продуцентом и редитељем Џулијаном Фарином, са којим има два сина - Луја и Џоа.

1635838454_branka-katic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС ТВ лица, као сав нормалан свет - Званични канал

За разлику од своје супруге, Џулијан Фарин се не експонира у јавности, а Бранка је својевремено испричала како га је упознала у Лондону, и због чега се заљубила.

- Срели смо се једног маја и провели лепо вече с још неколико нових и старих пријатеља. Постојала је нека лакоћа дружења од самог почетка. Сећам се тренутка у којем ме погледао с неизмерним разумевањем кад сам причала колико тешко проживљавам рат, трнци су ме прошли од дубине и топлине тог погледа.

Прочитајте још: Супруга Небојше Глоговца открила да би била срећна да ћерки каже: "Ово је улица која носи име твог тате"

Такође, лепа глумица је тада истакла како је њена кућа у Лондону увек пуна и да јој стално долазе гости из Србије и иностранства, а супруг Џулијан се често шали како је уз њу добио и "пакет Срба."

- Наша кућа је увек пуна. Када сам се удала за Џулијана, он ме је увек зафркавао како је оженио једну Српкињу, а добио три Србина за џабе. Нас вазда има, не само из Београда већ из целог света - насмејано је изјавила глумица једном приликом.

Упознавање са Бранкиним родитељима

Бранка је једном приликом испричала анегдоту о окупљању целе њене породице, којем је по први пут присуствовао и Џулијан.

- Џулијан је у Београд дошао као вегетеријанац, па је моја мајка спремила посне и мрсне сарме. Катићима је то баш било чудно, сећам се да су га гледали као да је са друге планете док је јео посну сарму - рекла је Бранка за медије и додала:

- Почели су да га наговарају, и на крају он је пробао "праву" сарму. Од тог дана на нашем менију месо се једе веома често - објаснила је кроз смех талентована глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.