Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због радијације никада није ПОСТАО отац: Многи мисле да Никола Симић има ЋЕРКУ, али његов БРАТАНАЦ тврди супротно

Глумац је имао буран љубавни живот, а због једне операције никада није могао да се оствари у улози оца

1665834602_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov.jpg
Фото: Архива Новости - В. Данилов
Oglas

Легендарни глумац Никола Симић одрастао је на Звездари, а касније се са породицом преселио на Топличин венац, што му је јако тешко пало, јер је био везан за другаре. У памћењу му је остало бомбардовање Београда 6.априла 1941. године.

Он је о томе писао у свом ауторском тексту из 1975. године за ТВ Новости. 

– Дан је био сунчан и леп, али напољу се дешавало нешто чудно. Кроз прозор сам видео људе како унезверени, у пиџамама, беже преко парка. Чула се вриска деце у суседству. Тата, шта је то? – крикнуо сам престрављен. Ништа, не бој се! – умиривао ме је отац. Ништа, сине, војна вежба! Али изненада ме је дохватио с кревета и потрчао са мном у наручју ка купатилу. Кућа се затресла, проломио се страшан тресак, по кади се расуло стакло, у соби су се ствари превртале. Ми смо побегли у подрум где су већ били многи станари – написао је глумац.

Његов братанац Ненад Симић једном приликом је објаснио због чега Никола није могао да има децу. Њему је у младости пукло слепо црево, након чега је добио туберкулозу стомака која је лечена радијацијом која је довела до стерилитета. 

Због тога он тврди да информација да је Ана његова ћерка није тачна. Наглашава да је Ана била ћерка његове жене Снежане према којој је он увек био добар, али да јој није отац.

- Никола није имао ћерку ни унуке. Ана је ћерка његове последње жене Снежане. Он је био добар према њој, али јој није отац. Никола је у младости пукло слепо цревно, дошло је до сепсе, то се тада звало туберкулоза стомака, а лечили су га радијацијом, након чега је остао стерилан и није могао да има деце. Они све покушавају због наследства - рекао је Ненад.

Прочитајте још: ВАЛТЕР БРАНИ КОЛАЧЕ: Кад Бата Живојиновић, "масовни убица Немаца", прави омиљени слаткиш - то мора да буде слатко (РЕЦЕПТ)

Он је такође рекао како је глумац имао јако богат љубавни живот и да се четири пута женио и разводио. Каже да је био галантан према женама, а постојале су спекулације о томе да је био са 48 година млађом глумицом последњих година свог живота.

Почетком 2014. године чувени глумац оболео је од рака простате. У фебруару је оперисан, а почетком јуна уследиле су компликације са бешиком.

Никола Симић преминуо је 9. новембра 2014. године, девет месеци након операције, у 80. години живота.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas