Oglas
· · Komentari: 0

Zbog radijacije nikada nije POSTAO otac: Mnogi misle da Nikola Simić ima ĆERKU, ali njegov BRATANAC tvrdi suprotno

Glumac je imao buran ljubavni život, a zbog jedne operacije nikada nije mogao da se ostvari u ulozi oca

1665834602_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov.jpg
Foto: Arhiva Novosti - V. Danilov
Oglas

Legendarni glumac Nikola Simić odrastao je na Zvezdari, a kasnije se sa porodicom preselio na Topličin venac, što mu je jako teško palo, jer je bio vezan za drugare. U pamćenju mu je ostalo bombardovanje Beograda 6.aprila 1941. godine.

On je o tome pisao u svom autorskom tekstu iz 1975. godine za TV Novosti. 

– Dan je bio sunčan i lep, ali napolju se dešavalo nešto čudno. Kroz prozor sam video ljude kako unezvereni, u pidžamama, beže preko parka. Čula se vriska dece u susedstvu. Tata, šta je to? – kriknuo sam prestravljen. Ništa, ne boj se! – umirivao me je otac. Ništa, sine, vojna vežba! Ali iznenada me je dohvatio s kreveta i potrčao sa mnom u naručju ka kupatilu. Kuća se zatresla, prolomio se strašan tresak, po kadi se rasulo staklo, u sobi su se stvari prevrtale. Mi smo pobegli u podrum gde su već bili mnogi stanari – napisao je glumac.

NJegov bratanac Nenad Simić jednom prilikom je objasnio zbog čega Nikola nije mogao da ima decu. NJemu je u mladosti puklo slepo crevo, nakon čega je dobio tuberkulozu stomaka koja je lečena radijacijom koja je dovela do steriliteta. 

Zbog toga on tvrdi da informacija da je Ana njegova ćerka nije tačna. Naglašava da je Ana bila ćerka njegove žene Snežane prema kojoj je on uvek bio dobar, ali da joj nije otac.

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva - rekao je Nenad.

Pročitajte još: VALTER BRANI KOLAČE: Kad Bata Živojinović, "masovni ubica Nemaca", pravi omiljeni slatkiš - to mora da bude slatko (RECEPT)

On je takođe rekao kako je glumac imao jako bogat ljubavni život i da se četiri puta ženio i razvodio. Kaže da je bio galantan prema ženama, a postojale su spekulacije o tome da je bio sa 48 godina mlađom glumicom poslednjih godina svog života.

Početkom 2014. godine čuveni glumac oboleo je od raka prostate. U februaru je operisan, a početkom juna usledile su komplikacije sa bešikom.

Nikola Simić preminuo je 9. novembra 2014. godine, devet meseci nakon operacije, u 80. godini života.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas