Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Здравко Чолић је песму "Ноћ ми те дугује" ПОСВЕТИО ЈЕДНОЈ ЖЕНИ: Била је његова велика љубав

Песма "Ноћ ми те дугује" слуша се већ две деценије, а Здравко Чолић посветио ју је глумици Јасни.

1644586583_732c1f79b021950fc47398d5c71e8e79f1416d41.jpg
Фото: Принтскрин/ РТС
Oglas

Здравко Чолић (71) је већ годинама у складном браку са Александром, али пре ње је волео сарајевску глумицу Јасну Орнел Бери (67). Она је била његова велика љубав, а заљубио се у њу на први поглед.

"Ноћ ми те дугује" Здравко Чолић је посветио...

Било је то 1970-их у Сарајеву, где су тада обоје живели.

- Ми смо се упознали јако млади, давно. Одлазили смо на Скендерију, у Дом младих, који је окупљао таленте, и ту су били не само певачи већ и глумци, сликари... Дружили смо се и ту сам се ја први пут заљубила. Сви ми имамо прве љубави и увек ће имати један део у мом срцу који је резервиран само за њега. Поготово зато што сам имала једно предивно искуство које ћу памтити читав живот - рекла је глумица за босанске медије.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша открива: Тајна ЊЕНЕ САВРШЕНЕ КОЖЕ ЈЕ У ЈЕДНОЈ СТВАРИ

Свако је кренуо својим путем, али након рата опет су се срели, овога пута у Београду. Како је испричала глумица, сусрет је био врло емотиван. За Здравка је рекла да је добар човек и да је пун позитивне енергије те додала:

- То је и даље љубав коју не можете помиловати и држати за руку. Здравко ће остати увек свачији и ничији. Пре свега је добар човек. Чола ми је посветио песму "Ноћ ми те дугује" - закључила је глумица.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas