Oglas
· · Komentari: 0
interesantno

Zdravko Čolić je pesmu "Noć mi te duguje" POSVETIO JEDNOJ ŽENI: Bila je njegova velika ljubav

Pesma "Noć mi te duguje" sluša se već dve decenije, a Zdravko Čolić posvetio ju je glumici Jasni.

1644586583_732c1f79b021950fc47398d5c71e8e79f1416d41.jpg
Foto: Printskrin/ RTS
Oglas

Zdravko Čolić (71) je već godinama u skladnom braku sa Aleksandrom, ali pre nje je voleo sarajevsku glumicu Jasnu Ornel Beri (67). Ona je bila njegova velika ljubav, a zaljubio se u nju na prvi pogled.

"Noć mi te duguje" Zdravko Čolić je posvetio...

Bilo je to 1970-ih u Sarajevu, gde su tada oboje živeli.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo pevači već i glumci, slikari... Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je rezerviran samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - rekla je glumica za bosanske medije.

Pročitajte još: Jelena Karleuša otkriva: Tajna NJENE SAVRŠENE KOŽE JE U JEDNOJ STVARI

Svako je krenuo svojim putem, ali nakon rata opet su se sreli, ovoga puta u Beogradu. Kako je ispričala glumica, susret je bio vrlo emotivan. Za Zdravka je rekla da je dobar čovek i da je pun pozitivne energije te dodala:

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje" - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas