Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жељко Шашић оштро о учесницима на избору за Песму за Евровизију: Ево шта је рекао о Аци Лукасу

Певач оштро прокоментарисао представнике за Еуросонг 2022.

1645874459_zeljko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Певач Жељко Шашић прокоментарисао је овогодишње учеснике на избору за Песму за Евровизију, па је поменуо и бившег пријатеља Ацу Лукаса, за ког тврди да не зна како ће се снаћи да прича на енглеском језику.

Прочитајте још: Лепој Брени и после 40 година ЈЕДНА ствар нарушава душевни мир

Шашић се, између осталог, дотакао и колегинице Тее Таировић која је недавно била у центру скандала због интимног снимка.

"Ниједна песма ми се не свиђа"

 Што се Песме за Евровизију тиче, ништа ми се ово не свиђа! Нисам чуо ниједну песму која ће да се слуша на радио-станицама. Ни Лукасова песма ми се не свиђа, да будем искрен. Чуо сам ове приче да ће да се обраћа на енглеском језику, да пева или шта већ. Не знам, искрено, на шта ће то да личи с обзиром на то да га и српски једва разумемо. А да не причам о осталим извођачима који су се пријавили. Све песме су покрадене, народ не зна да су то све грчке, турске и бугарске мелодије и хитови. Лукаса прозивају да је фолкер, а он је, као ја, поп музичар. Заједно смо почињали и никад га нисам доживљавао као народњака. Њему није место на овом такмичењу, али контам да су хтели да направе нешто интересантно - прича Шашић за "Српски телеграф" и додаје:

- Са Лукасом ћу ја да се појавим на сцени, излетећу на бину док он буде певао. Вероватно сам ја то изненађење које спрема, само чекам да и званично контактира са мном, па да одемо на пробу и све се увежба.

Шашић каже да му се не допада ни песма Саре Јовановић

- Песма за Евровизију је нешто о чему се прича два дана и то је то. Сара Јо има такву песму да, ако буде певала на српском, ништа неће урадити. Песма измешана ритмовима, текстом, ма све је некако набацано и нема ток. Сви су хтели да је гурају, али не знам шта су планирали да постигну оваквим аранжманом. Мислим да многи маше поенту овог такмичења, али не могу никога да учим како треба да се представља. Немам жељу да учествујем иако мислим да бих се добро пласирао. Гледам своја посла, нису ми потребни фестивали да се афирмишем. Ипак сам ја дуго на естради, нека се доказују ови млађи - поручује Шашић.

Жељко Шашић каже да не прати претерано рад млађе колегинице Тее Таировић, која је у последње време врло популарна, али је чуо за њу преко медија, када је била на насловним странама због снимка који је испливао у јавност.

Прочитајте још: Андрија Милошевић се огласио након што је постао ОТАЦ: "Све је дивно и лепо"

 

- За Теу Таировић сам чуо кад је избио онај скандал. Приметио сам да и она узима матрице за своје песме и да је све препевала. Ко није музичар, у то се не разуме превише. Иначе је велика криза за песмама јер нема аутора. Сви купују матрице, узимају песме од пре неколико година од страних извођача, па их само препевају на српски. У време хиперпродукције, у последњих неколико година, нисам чуо две квалитетне песме. Ово је чиста папазјанија од песама и текстова. Некад су се бендови такмичили ко има бољу песму, ово данас је велика нула - каже певач.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas