Oglas
· · Komentari: 0

Željko Šašić oštro o učesnicima na izboru za Pesmu za Evroviziju: Evo šta je rekao o Aci Lukasu

Pevač oštro prokomentarisao predstavnike za Eurosong 2022.

1645874459_zeljko.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Pevač Željko Šašić prokomentarisao je ovogodišnje učesnike na izboru za Pesmu za Evroviziju, pa je pomenuo i bivšeg prijatelja Acu Lukasa, za kog tvrdi da ne zna kako će se snaći da priča na engleskom jeziku.

Pročitajte još: Lepoj Breni i posle 40 godina JEDNA stvar narušava duševni mir

Šašić se, između ostalog, dotakao i koleginice Tee Tairović koja je nedavno bila u centru skandala zbog intimnog snimka.

"Nijedna pesma mi se ne sviđa"

 Što se Pesme za Evroviziju tiče, ništa mi se ovo ne sviđa! Nisam čuo nijednu pesmu koja će da se sluša na radio-stanicama. Ni Lukasova pesma mi se ne sviđa, da budem iskren. Čuo sam ove priče da će da se obraća na engleskom jeziku, da peva ili šta već. Ne znam, iskreno, na šta će to da liči s obzirom na to da ga i srpski jedva razumemo. A da ne pričam o ostalim izvođačima koji su se prijavili. Sve pesme su pokradene, narod ne zna da su to sve grčke, turske i bugarske melodije i hitovi. Lukasa prozivaju da je folker, a on je, kao ja, pop muzičar. Zajedno smo počinjali i nikad ga nisam doživljavao kao narodnjaka. Njemu nije mesto na ovom takmičenju, ali kontam da su hteli da naprave nešto interesantno - priča Šašić za "Srpski telegraf" i dodaje:

- Sa Lukasom ću ja da se pojavim na sceni, izleteću na binu dok on bude pevao. Verovatno sam ja to iznenađenje koje sprema, samo čekam da i zvanično kontaktira sa mnom, pa da odemo na probu i sve se uvežba.

Šašić kaže da mu se ne dopada ni pesma Sare Jovanović

- Pesma za Evroviziju je nešto o čemu se priča dva dana i to je to. Sara Jo ima takvu pesmu da, ako bude pevala na srpskom, ništa neće uraditi. Pesma izmešana ritmovima, tekstom, ma sve je nekako nabacano i nema tok. Svi su hteli da je guraju, ali ne znam šta su planirali da postignu ovakvim aranžmanom. Mislim da mnogi maše poentu ovog takmičenja, ali ne mogu nikoga da učim kako treba da se predstavlja. Nemam želju da učestvujem iako mislim da bih se dobro plasirao. Gledam svoja posla, nisu mi potrebni festivali da se afirmišem. Ipak sam ja dugo na estradi, neka se dokazuju ovi mlađi - poručuje Šašić.

Željko Šašić kaže da ne prati preterano rad mlađe koleginice Tee Tairović, koja je u poslednje vreme vrlo popularna, ali je čuo za nju preko medija, kada je bila na naslovnim stranama zbog snimka koji je isplivao u javnost.

Pročitajte još: Andrija Milošević se oglasio nakon što je postao OTAC: "Sve je divno i lepo"

 

- Za Teu Tairović sam čuo kad je izbio onaj skandal. Primetio sam da i ona uzima matrice za svoje pesme i da je sve prepevala. Ko nije muzičar, u to se ne razume previše. Inače je velika kriza za pesmama jer nema autora. Svi kupuju matrice, uzimaju pesme od pre nekoliko godina od stranih izvođača, pa ih samo prepevaju na srpski. U vreme hiperprodukcije, u poslednjih nekoliko godina, nisam čuo dve kvalitetne pesme. Ovo je čista papazjanija od pesama i tekstova. Nekad su se bendovi takmičili ko ima bolju pesmu, ovo danas je velika nula - kaže pevač.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas