Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Звезда серије "Емили у Паризу" доживела септички шок: "Заватио је неколико мојих органа" (ФОТО)

Звезда серије "Емили у Паризу", Ешли Парк, објавила је фотографију из болнице са описом који је забринуо све обожаваоце серије

1705752064_profimedia-0742854450.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ешли је објаснила како се осећа након што је доживела критични септички шок који се догодио током њеног одмора са њеним колегом и дечком, Полом Форманом. Глумица, која игра Минди Чен у хит серији, открила је да је пребачена са Малдива у Дубаи на лечење. 

- Док лежим овде, обрађујем и опорављам се од првих неколико недеља 2024. године, једина реч које могу да се сетим је захвалност. Док сам била на одмору у децембру за Нову годину, оно што је почело као тонзилитис је прерасло у критични септички шок, који је инфицирао и захватио неколико мојих органа. Захвалан сам што се моје здравље поправило упркос ономе што нам је у почетку речено.

Ешли се потом захвалила свом партнеру за сву подршку коју јој пружа:

- Највише сам захвална Полу што је био безусловно уз мене кроз све ово. Умирио си моје страхове, држао ме у колима хитне помоц́и, у три стране болнице, недељу дана на интензивној нези, безброј скенирања и тестова и ињекција, неописиви бол и толику конфузију све док смо били сами на другом крају света далеко од оних које познајемо. Волим те Пол. И дубоко сам захвалан сваком лекару и медицинској сестри интензивне неге који су неуморно радили.

- Све вас волим. Лечим се и обец́авам да ц́у бити добро - завршила је своју причу Ешли.

Испод објаве се може видети коментар њене колегинице, другарице у серији, али и у приватном животу, Лили Колинс.

- Једва гледам у све ово, а да не заплачем. Волим те сестро и заувек сам захвалан што си на другој страни овога и за Полово невероватно огромно срце и што си ту на сваком кораку. Једва чекам да вас загрлим обоје - написала је Лили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas