Oglas
· · Komentari: 0

Zvezda serije "Emili u Parizu" doživela septički šok: "Zavatio je nekoliko mojih organa" (FOTO)

Zvezda serije "Emili u Parizu", Ešli Park, objavila je fotografiju iz bolnice sa opisom koji je zabrinuo sve obožavaoce serije

1705752064_profimedia-0742854450.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ešli je objasnila kako se oseća nakon što je doživela kritični septički šok koji se dogodio tokom njenog odmora sa njenim kolegom i dečkom, Polom Formanom. Glumica, koja igra Mindi Čen u hit seriji, otkrila je da je prebačena sa Maldiva u Dubai na lečenje. 

- Dok ležim ovde, obrađujem i oporavljam se od prvih nekoliko nedelja 2024. godine, jedina reč koje mogu da se setim je zahvalnost. Dok sam bila na odmoru u decembru za Novu godinu, ono što je počelo kao tonzilitis je preraslo u kritični septički šok, koji je inficirao i zahvatio nekoliko mojih organa. Zahvalan sam što se moje zdravlje popravilo uprkos onome što nam je u početku rečeno.

Ešli se potom zahvalila svom partneru za svu podršku koju joj pruža:

- Najviše sam zahvalna Polu što je bio bezuslovno uz mene kroz sve ovo. Umirio si moje strahove, držao me u kolima hitne pomoći, u tri strane bolnice, nedelju dana na intenzivnoj nezi, bezbroj skeniranja i testova i injekcija, neopisivi bol i toliku konfuziju sve dok smo bili sami na drugom kraju sveta daleko od onih koje poznajemo. Volim te Pol. I duboko sam zahvalan svakom lekaru i medicinskoj sestri intenzivne nege koji su neumorno radili.

- Sve vas volim. Lečim se i obećavam da ću biti dobro - završila je svoju priču Ešli.

Ispod objave se može videti komentar njene koleginice, drugarice u seriji, ali i u privatnom životu, Lili Kolins.

- Jedva gledam u sve ovo, a da ne zaplačem. Volim te sestro i zauvek sam zahvalan što si na drugoj strani ovoga i za Polovo neverovatno ogromno srce i što si tu na svakom koraku. Jedva čekam da vas zagrlim oboje - napisala je Lili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas