Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Звезде су НЕПРЕПОЗНАТЉИВЕ на старом снимку са венчања из 90-их – можете ли погодити ко је на слици? (ФОТО)

Пар изгледа непрепознатљиво на снимку са венчања из 90-их, који је откривен на Фејсбуку

1647418121_______________________________________________54657468.jpg
Фото: Принтскрин/Фејсбук
Oglas

Славни пар је поделио слатку слику на Фејсбуку још 2017. године како би обележио 25. годишњицу брака, али можете ли рећи ко су они?

Обожаваоци оштрих очију ће можда моћи да уоче да се на фотографији виде родитељи 22 деце Сју и Ноел Радфорд, али би вам било опроштено што то нисте могли да решите.

Пар са младалачким лицима изгледа потпуно другачије 30 година пре него што су се прославили као родитељи највеће британске породице.

Фото: принтскрин/Фејсбук

Сју је поставила слатки снимак на Фејсбук 2017. уз натпис: „На данашњи дан пре 25 година сам се удала за своју сродну душу. Ко би помислио да смо 25 година касније управо дочекали наше 20. дете у породицу! Не бих могла више да волим овог човека да сам покушала. Срећна нам годишњица сребрног венчања."

Прочитајте још: ФАНОВИ НЕ МОГУ ДА ЈЕ ПРЕЖАЛЕ: Славна глумица и њен изабраник колима слетели у реку, журили да се врате сину (ФОТО)

Од тада је пар пожелео добродошлицу још двоје деце, чиме је њихов укупан број порастао на невероватних 22, плус 12 унучади.

Славни пар су родитељи Криса, 32, Софи, 27, Клои, 26, Џека, 24, Данијела, 22, Лука, 21, Мили, 20, Кејти, 19, Џејмса, 18, Ели, 16, Ејми, 15, Џоша, 14, Макса, 12, Тили, 11, Оскара, 10, Каспера, девет, Хели, шест, Фиби, пет, Арчија, четири, Бони, три, и Хајди, једна.

Породица је врло јасна да не прима никакву подршку од владе, већ се уместо тога ослања на приход од Ноеловог пекарског посла да би издржавали своју огромну породицу.

Породица са седиштем у Ланкаширу дели своје животе са обожаваоцима у својој емисији на Каналу 5 „22 Kids and Counting“.

Породица је открила да је имала огромне рачуне за намирнице да би прехранила војску, купујући четири векне хлеба дневно, плус недељну листу за куповину која укључује 16 литара млека и 24 тоалетне ролне.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas