
ЗА ДОБАР ВИД И "ЈАКУ" КРВ: Припремите БЛИТВУ на посебан начин и ојачајте организам (РЕЦЕПТ)
Блитва је биљка коју због њених посебних својстава треба јести бар неколико пута месечно.
Блитва је биљка коју због њених посебних својстава треба јести бар неколико пута месечно.
Мало другачији и укуснији рецепт за сармице од блитве.
Међу обиљем зелениша који се тренутно налази на пијацама, не заборавите на блитву. Ово лиснато поврће богато је материјама које повољно делују на здравље ока и очување вида.
Да ли треба превентивно узимати витамин Ц?
Намирнице богате витамином К треба да једу људи оболели од тромбозе.
Разлози због којих би требало да буде на вашем менију.
Блитва подиже имунитет, савршени је диуретик, чува мозак и пошто је нискокалорична одлична је за дијету.