ТРАДИЦИОНАЛНА СПАСОВДАНСКА ЦИЦВАРА: Рецепт који се преноси с колена на колено
Рецепт који се преноси с колена на колено
Рецепт који се преноси с колена на колено
Постоји нешто свечано у тренутку кад руке зароне у брашно. Кад тесто почне да дише под длановима, а кућа замирише на оно што памтимо још из детињства – топлину, сигурност и тишину без мобилних...
Тајна је у једном састојку
Нема славе, ни славља без праве српске сарме
Српски традиционални рецепт за прављење домаћег сирупа зове је један од старијих и радо су га користиче наше прабаке, баке и маме. Новак Ђоковић је на друштвеним мрежама открио како Јелена и он...
Пасуљ је традиционално јело које се у сласт једе током свих годишњих доба. Сви се слажу да храни и стомак и душу, а одлично иде уз купус салату