· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ово је ВИЛА ПАЈКИЋ, ћерка Исидоре Бјелице: Живи повученим животом, смрт мајке јој најтеже пала (ФОТО)

Иако су јој мајка и брат познате личности, она никада није волела да се експонира

1596792875_vila-pajkic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ исидорабјелицапајкиц

Вила Пајкић, ћерка Исидоре Бјелице и даље непознаница за домаће медије. Јако је била везана за мајку, а њена смрт потпуно је сломила. Своју бол исказала је гашењем Инстаграм профила.

Прочитајте још: РАЈ ЗА СРБЕ! Ако ОВДЕ летујете добијате бесплатне лежаљке, сунцобране и пешкире, а ДВОЈЕ ДЕЦЕ НЕ ПЛАЋА НИШТА

Прочитајте још: Ево где и када ће бити сахрањена Исидора Бјелица

Иако јој је мајка била најпознатија наша списатељица, а брат последњих година јавности је постао познат као водитељ емисије "Контравизија", Вила Пајкић никада није привлачила медијску пажњу. Живи живот тинејџерке и ретко кад се појављује у медијима.

Исидора је често у медијима истицала колико је поносна на своју децу, посебно на Вилу, која се јако млада сусрела са мамином болести, те јој је за 18 рођендан, који је био у јануару, веома дирљивом поруком честитала и објаснила читав њен живот у последњих неколико година, откако се она разболела.

Прочитајте још: ЛУКСУЗ ЈЕ СРЕДЊЕ ИМЕ ОВОГ ХОТЕЛСКОГ ЛАНЦА: Двоје деце гратис у хотелима Титаниц Беацх Лара и Титаниц Делуxе Белек

Иако је била јако млада, већ од 15. године, Вила се бринула о болесној мајци, била са њом на хемиотерапијама и трудила се да јој сваки тренутак буде срећан. Остварила је Исидорину жељу и са непуних 18 година, уписала је факултет.  Воли фотографију и уметност, о чему сведоче и њене друштвене мреже на којима је у последњих пет година објављивала своје цртеже, фотографије и уметничке радове. 

Искључиво у медијима се појављивала са мајком и братом, када је требало да се сликају за насловну страну неког домаћег часописа. Позната је по свом необичном стилу, боји косе и начину живота, а све то ради далеко од очију јавности. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Срецан #сwеет18 - ти рођендан, туфнице! Толико сам срећна да је твоја душа изабрала по ко зна који пут да се дружимо у овој чудесној космичкој учионици љубави где си ти мој најважнији ментор од ког сам научила да нема јаче силе од те исте љубави која помера све границе могућег и немогућег, стварног и нестварног, материјалног и нематеријалмог! Хвала ти моја чудесна, прелапа, храбра, слободна - девојчице - #ловемум #хаппy18тхбиртхдаy #мyдаугхтер #мyспиритуалтеацхер @вила_пајкиц

А пост схаред бy Исидора Бјелица (@исидорабјелицапајкиц) он

Веома је погођена смрти мајке за коју је била веома везана, а своју тугу показала је гашењем друштвених мрежа.

Прочитајте још: ПОСТОЈИ РАЗЛОГ! Знате ли зашто је Исидора Бјелица увек носила ШЕШИРЕ? (ФОТО)

Подсетимо, Исидора Бјелица преминула је 5. августа у 52. години, након дуге борбе са раком јајника. Иза себе је оставила супруга Небојшу Пајкића, сина Лава и ћерку Вилу. Сахрана познате списатељице заказана је за суботу 9. августа на Новом гробљу, док ће се комеморација одржати у Сава Центру истог дана у 12 часова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Када једном очистимо деструктивне емотивне програме то уверење очистимо аутоматски и за наше ћерке и ланац - жена - жртва се најзад прекида. Парадоксално увек неко у женској лози преузме тај храбри посао - и онда се то уради и за наше претке и потомке - #мотхердаугхтерлове @вила_пајкиц #wоменпоwер #стазенезеле @лагуна_књиге

А пост схаред бy Исидора Бјелица (@исидорабјелицапајкиц) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.