· · Коментари: 0
ЈЕСЕН

ДА, ДА, КАРИРАНО је поново модерно, али НЕ онако како ви МИСЛИТЕ

Карирани дезен је ногом отворио врата и у великом стилу улази у ормане. Ево пет идеја како да га носите.

1602232327_kariranoDepozit.png
Фото: Депозитфото

Асоцијација на карирано је одувек била сукња која подсећа на килт. Или кошуља какве су носиле америчке дрвосече, која је све само не - енегантна.

Прочитајте још: МУСТ ХАВЕ ове јесени: Смејали сте мами, а сада ТРАЖИТЕ њен САКО!

Карирано ће од ове јесени моћи да се види не само на сукњама и кошуљава, него свуда!

1. Каркарираноирани сако, ког дизајна?

Фото: tattivasilieva

Иако многи препоручују карирани мантил - то није добра инвестиција. Осим у случају када је класика. Неупоредиво је корисније купити карирани сако. Овај одевни предмет је изузетно практичан, јер прикрива стомак, крије превелике и премале груди и у њему је жена увек дотерана. Бирајте мирније нијансе, а она дама која купи црно бели сако носиће га годинама.

У сакоу сте увек елегантни!

2. Кариране панталоне, али какве?

Зашто да не? Уз једнобојну блузу кариране панталоне никада неће изаћи из моде. Међутим, водите рачуна о облику ногавица, јер се уске ногавице више не носе.

3. Карирана сукња или хаљина?

За млађе девојке краћа, за старије дужа сукња. У сваком случају треба да буде широка!

Хаљина са сукњом је пун погодак!

Кариране хаљине су одувек биле модерне, али побратите пажњу на начин на који руска инфлуенсерка Татјана Василиева носи карирану хаљину. Она је преко хаљине (можда и дугачке кошуље) обукла сукњу на раскопчавање! Одлична идеја!

Прочитајте још: Припремите се за ХЛАДНЕ ДАНЕ: Ови ЏЕМПЕРИ се враћају

4. Карирани џемпер или шал?

Или још боље - кардиган! Често се у радњама продају шалови, капе и џемпери који могу да се носе у комплету.

Прочитајте још: БЕЛА КОШУЉА на милион начина: Ово је ОБАВЕЗНИ КОМАД ОДЕЋЕ сваке жене (ФОТО)

5. Карирана ташна и ципеле или марама?

Мудре жене моду прате кроз детаље. Међутим, ове године су се појавиле кариране ципелице које су потпуно неодољиве! Уколико успете да се уздржите и не купите ништа карирано - набавите, бар, мараму која ће освежити црни сако, белу кошуљу или ташну.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.