Oglas
· · Komentari: 0
JESEN

DA, DA, KARIRANO je ponovo moderno, ali NE onako kako vi MISLITE

Karirani dezen je nogom otvorio vrata i u velikom stilu ulazi u ormane. Evo pet ideja kako da ga nosite.

1602232327_kariranoDepozit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Asocijacija na karirano je oduvek bila suknja koja podseća na kilt. Ili košulja kakve su nosile američke drvoseče, koja je sve samo ne - enegantna.

Pročitajte još: MUST HAVE ove jeseni: Smejali ste mami, a sada TRAŽITE njen SAKO!

Karirano će od ove jeseni moći da se vidi ne samo na suknjama i košuljava, nego svuda!

1. Karkariranoirani sako, kog dizajna?

Foto: tattivasilieva

Iako mnogi preporučuju karirani mantil - to nije dobra investicija. Osim u slučaju kada je klasika. Neuporedivo je korisnije kupiti karirani sako. Ovaj odevni predmet je izuzetno praktičan, jer prikriva stomak, krije prevelike i premale grudi i u njemu je žena uvek doterana. Birajte mirnije nijanse, a ona dama koja kupi crno beli sako nosiće ga godinama.

U sakou ste uvek elegantni!

2. Karirane pantalone, ali kakve?

Zašto da ne? Uz jednobojnu bluzu karirane pantalone nikada neće izaći iz mode. Međutim, vodite računa o obliku nogavica, jer se uske nogavice više ne nose.

3. Karirana suknja ili haljina?

Za mlađe devojke kraća, za starije duža suknja. U svakom slučaju treba da bude široka!

Haljina sa suknjom je pun pogodak!

Karirane haljine su oduvek bile moderne, ali pobratite pažnju na način na koji ruska influenserka Tatjana Vasilieva nosi kariranu haljinu. Ona je preko haljine (možda i dugačke košulje) obukla suknju na raskopčavanje! Odlična ideja!

Pročitajte još: Pripremite se za HLADNE DANE: Ovi DžEMPERI se vraćaju

4. Karirani džemper ili šal?

Ili još bolje - kardigan! Često se u radnjama prodaju šalovi, kape i džemperi koji mogu da se nose u kompletu.

Pročitajte još: BELA KOŠULJA na milion načina: Ovo je OBAVEZNI KOMAD ODEĆE svake žene (FOTO)

5. Karirana tašna i cipele ili marama?

Mudre žene modu prate kroz detalje. Međutim, ove godine su se pojavile karirane cipelice koje su potpuno neodoljive! Ukoliko uspete da se uzdržite i ne kupite ništa karirano - nabavite, bar, maramu koja će osvežiti crni sako, belu košulju ili tašnu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas