Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТОРИЈА

По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

Епископ Тихон је на конференцији за новинаре објавио да многи званичници православне цркве сматрају да је реч о ритуалном убиству.

1595150424_BuzzFeedUnsolvedNetwork.PNG
Фото:Youtube/ screenshot BuzzFeed Unsolved Network
Oglas

Убиство последњег руског цара и његове породице у ноћи између 16. и 17. јула 1918. године и даље је обавијено велом мистерије. Руска православна црква сумња да је реч о "ритуалном убиству" и траже комплетну истрагу.

Прочитајте још: 1999. откривено СВЕТИЛИШТЕ: Старо је 4.300 година, а крај дрвених стубова пронађене су лобање деце и жена

И после ексхумације последњих Романова и њиховог канонизовања за свете мученике, званичници Руске православне цркве сумњају да су у кући Ипатијевих, где се зверски чин догодио, остављене ритуалне поруке.

Зверска смрт Фото: Youtube/ screenshot BuzzFeed Unsolved Network

На тако нешто се посумњало одмах после убиства и већ 1919. године је започета истрага, на иницијативу белогардејаца.

У подруму су остављене кабалистичке поруке.

Један од сведока био је британски новинар Роберт Велтон који је после неколико година објавио књигу у којој убиства повезује са "кабалистичким ритуалима" који су пронађени у подруму којем су Романови ликвидирани. Кабала су окултни езотерични ритуали повезани са јудаизмом.

Подрум Фото: Youtube/ screenshot BuzzFeed Unsolved Network

Велтон је ово тврдио на основу бројева који су били написани на зидовима подрума Ипатијевих "у години 1918. Занимљиво је да се бројеви: “148467878 р” и “87888” заиста налазе у извештају.

Руски емигрант је дешифровао поруку.

Руски емиграмнг Михаил Скарјатин је после неколико година објавио да је дешифровао тајну поруку бројева: "Овде, по наређену тајних сила, цар је жртвован због уништења Русије и сви народи то знају."

Прочитајте још: Веровало се да је Распућин реинкарнација ХРИСТА, а о његовим ЧУДИМА се и данас говори

Међутим, неупоредиво више мистерије подигла су тела која деценијама нису пронађена. Шеф комисије за истрагу тела Михаил Дитрих је 1922. године написао да су тела краљевске породице обезглављена и да су лобање у великим теглама послате у Москву да их виде комунистичке вође.

Споменик у Јекатеринбургу на месту где су сахрањени Фото: Депозитфото

Такође, не треба заборавити да Руска православа црква није прихватила екскумиране остатке као тела Романових. И каснија ДНК анализа није потврдила подударање.

Тела до данас нису пронађена, нити остаци...

У крајњој линији, до данас није јасно ко је, уопште, дао наређење да се убију Романови? Јер, Лењин тврди да он то није тражио!

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

Уколико је веровати Лаву Троцком и осталим комунистима нико од њих није донео одлуку да се краљевска породица убије и сви су били изненађени њиховом смрћу. Наводно, локални комунисти Јекатеринбурга су одлучили да стрељацу цара, царицу и децу јер су се плашили да ће белогардејци са југа предузети офанзиву да их ослободе.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas