Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДА

Џенифер Лопез у брусхалтеру игра на плажи: Хоћеш да се удаш за мене? (ВИДЕО)

Џенифер Лопез прија веза са Беном Афлеком, али не запоставља посао.

1626159782_JLo-Novi-spot.PNG
Фото: Instagram/ screenshot jlo
Oglas

Љуби људи, али Џенифер Лопет главу не губи! Иако је у сред нове-старе везе са Бен Афлеком, ова латино певачица управо је промовисала нову песму "Cambia El Paso" и за викенд није издржала него је пратиоцимапустила део спота.

Прочитајте још: Захваљујући Меланији Трамп коначно и Џил Бајден добила насловну страну (ФОТО)

Џенифер Лопез у панталоницама и брусхалтеру

Видео траје само девет секунди, али латино звезда је показала све што зна! Џенифер Лопез (52) носи џинс панталонице и брусхалтер! Тачније, на почетку спота носи тексас јакну и белу кошуљу, али их полако скида и остаје само у сребрном брусхалтеру.

- A lil BTS. Све што она жели је да игра, игра, игра, игра!!! #CambiaElPaso @drinkpoppi #SwapYourSoda #DrinkPoppi #GutHealthIsWealth - написала је Џенифер Лопез у видеу.

Убрзо је видео видело више од шест милиона људи и сви су имали одличне коментаре.

Прочитајте још: Синди Крафорд (55) гола у белом пешкиру: Оперисане жене могу само да јој завиде (ВИДЕО)

- Обожавам овај видео - написао је један, а "Фантастична си" - написао је други.

- Хоћеш да се удаш за мене - написао је трећи пратилац.

Коса сакупљена у пунђу

Џенифер Лопез поставља стандарде и треба очекивати да ће ускоро сви носити тексас панталонице са извученим џеповима. Певачица и глумица носи и црне сунчане наочаре, златан ланчић, крстић на минђуши, али и два прстена на кажипрсту. Цео изглед је употпунила нехајно "рашчупаном" косом везаном шналом у пунђу.

Комплетан спот носи летњу атмосферу.

Прочитајте још: Дејвид направио шалу, а Викторија Бекам објавила видео који је гледало 4 милиона људи (ВИДЕО)

Протеклог викенда је Џенифер Лопез виђена у шопингу са Беном Афлеком, њеном ћерком и његовим сином. После тога су отишли на вечеру, а Џеј Ло је носила памучну белу хаљину и, признају сви, једноставно блиста!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Прочитајте још: ЛАГАЛА: Меган Маркл је као мала била ОПСЕДНУТА краљевском породицом! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas