· · Коментари: 0
СУПЕРМОДЕЛ

Синди Крафорд (55) гола у белом пешкиру: Оперисане жене могу само да јој завиде (ВИДЕО)

Синди Крафорд је лепа и у 55. години као када је била на врхунцу каријере.

1625724485_Sindi-Kraford.jpg
Фото: ЕПА

Синди Крафорд има 55 година и одлично изгледа. Међутим, тајна њене лепоте није у пластичним операцијама, него здравом животу, виткој линији и њеном заштитном знаку - коси!

Прочитајте још: Захваљујући Меланији Трамп коначно и Џил Бајден добила насловну страну (ФОТО)

Синди Крафорд је била супермодел

Синди Крафорд је "палила и жарила" 80-тих и 90-тих година 20. века. Онда се удала за Рендија Гербера, власника ланца ресторана, родила двоје деце и повукла се. Од тада се, као и остали супермодели, ретко појављује у јавности, али када то уради - сви остану без даха.

Брак са Ричард Гиром
Мало ко се сећа да је Синди Крафорд била четири године у браку са Ричардом Гиром. Венчали су се 1991. године, а 1998. године се удала са Рендија Гербера.
У видео Синди Крафорд носи само бели пешкир!

Она у последњем видеу који је објавила на Инстаграму носи само бео пешкир. Управо је изашла из туша. Једини украс на њој је коса! Густа браон грива је њен заштитни знак.

Заштитини знак Синди Крафорд

- Сви размишљамо и поклањамо пажњу само о лицу и о кожи. Стално говоримо о старењу коже, а не и о томе да и коса стари и колико се мења током година, нарочито после трудноће - написала је Синди Крафорд.

Синди Крафорд после тога у летњој хаљини трчи вртом док се бујна коса вијори око ње.

- Легендарна лепота - написао је један пратилац уз слику Синди Крафорд.

Прочитајте још: ЛАГАЛА: Меган Маркл је као мала била ОПСЕДНУТА краљевском породицом! (ФОТО)

Синди Крафорд није имала пластичне операције

Синди Крафорд није имала пластичне операције, није попуњавала уста и затезала лице. Супермодел Синди Крафорд тврди да је тајна њеног изгледа у здравом доручку и редовном вежбању.

Синди Крафорд у чипканом црном бодију...

Синди Крафорд је у мају вила на насловној страни "Вога" и у првом плану је управо њена коса, уз препознатљив младеж. Унутар магазина су њене слике у црном бодију и чипканим хулахопкама и сви могу да примете да је сачувала одличну линију.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Ћерка Синди Крафорд је, такође, манекенка Каја Гербер (19) која веома личи на мајку. Синди има и сина Прислија ВОкера.

На лицу Синди Крафорд се види да природно стари, али и да је бивша манекенка негована жена која живи уредним животом.

Прочитајте још: Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.