Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица избацила ШЕЋЕР из исхране: Погледајте шта јој се догодило после 15 дана

Наша позната глумица одлучила је да уведе драстичну промену у своју исхрану

1696593740_somersby_18052022_0001.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Марину Мирковић знате као глумицу Марину Ћосић која је имала улоге у серијама "Убице мог оца", "Ургентни центар" и "Истине и лажи" , а гледате је и у улози Вере у серији "Закопане тајне".

Марина је веома активна на друштвеним мрежама, а сада је одлучила да покрене изазов - избацивање шећера из исхране. Решила је да више не конзумира слаткише, а на занимљив начин је подстакла и друге да ураде исто.

- Нови изазов за наредних 10 дана је - избацивање шећера. Шта то значи? Нема чоколаде, кекса, торти, колача, пудинга, сутлијаша, гриза, сладоледа, шећера у кафи. Онима којима је то незамисливо, нека убаце цеђени сок у току дана, идеално лимун, један лимун на 750/1Л воде и пијте да би вам било лакше - написала је Марина на свом Инстаграму и додала један савет:

- Ако је баш озбиљна криза, коцкица најцрње чоколаде на језик и да се посиса, тако ће дуже да траје. Циљ избацивања шећера је да истражите колико шећер влада нашим организмом и потребама, посебно ако сте навикнути на велике количине, али дан по дан. Зато имамо 10 дана - написала је глумица.

Промене које су се десиле

- Не једем шећер већ 15 дана, с једним прекршајем прошле недеље на вечери који је за мене био следећих пар дана са последицама и рекла сам да то себи више нећу да дозволим. Зато синоћ нисам појела ни комадић колача, а и ни један угљени хидрат, мада то није изазов изазова. Верујте у себе. Ви сте јачи од зависности, јер шећер ствара зависност - написала је Марина и додала:

 

- После пет дана ћете осетити невероватне промене у расположењу и бистрини ума, а камоли након десет. Зато се придружите и идемо у сусрет 2024. јачи него икада", поручила је глумица која је окачила фотку свог оброка. "Данас настављамо и да подсетим, ништа што има шећер није добродошло. Видећете, ако читате амбалаже, колико скривеног шећера има у разним прехрамбеним производима и колико мора да се води рачуна о дневној унетој количини.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas