Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАША ГЛУМИЦА ПОСТАВИЛА НАЈНОРМАЛНИЈЕ ПИТАЊЕ, А ДОБИЛА САЛВУ УВРЕДА: Највише је извређали они који су и сами родитељи!

Школски пример који дају деци за интернет малтретирање и вређање

1691756893_Marina-Cosic.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ маринацосиц
Oglas

Да интернет може бити јако непријатно место, а оно је које и те како утиче на људску свест у данашње време, као и на развој деце, доказ је и немили догађај који се десио нашој глумици.

Славна глумица Марина Ћосић поставила је једноставно, информативно питање- где су у Београду чисти базени, а сачекале су је ужасне речи. Вероватно је само желела да добије савет и мишљење од других људи и родитеља, али оно што ју је дочело су кивни људи жељни вређања и омаловажавања...

Она је окачила фотографију у купаћем костиму и питала пратиоце где су у Београду чисти базени како би ту водила дете. 

"Баш је глуп овај осећај када вам се смучи место где сте 10 дана и постанете уморни од одмора и наравно, недостаје вам остатак породице, и онда када се вратите размишљате где ћете опет да одете или барем да имам неки проверено чисти базен за Софију да је водим 2-3 пута недељно, да се искупа и у Београду, па да буде и вук сит и све овце на броју.

Јел имате неки базен за препоруку а да је проверено чист и да је за децу добар?", написала је Марина. 

Међутим, заређале су се реакције које су све сем непримерене.

"Јао, ево ми сви што имамо децу водимо их на прљаве базене. Шта се бре више њањавиш", "Зашто морају да се купају стално?", "Боље води децу негде, па трчи са њима, гле како си грађена... Само ти копита фали", "Баш тако, лепо сте рекли, ова девојка сад жена се толико њањави. Ниједан базен није прљав до те мере да не може да се води дете да се окупа у њему. Разумем ја да она хоће њој све најбоље, мајка јој је, али њој чини лоше јер је нон стоп држи под стакленим звоном и не да јој да стекне сопствени имунитет", "Чист,ма бре смара невидјено! Имам децу и ја па идемо на базене, наравно видимо дал су ок,цвиди се то одмах кад дођес,ал баш толико да њањави јао да л' знате у БГ добар базен, а као из БГ је, а вода дете по беломе свету и само избацује слике и сад као не ваља јој у Београду,ма 'ајде бре", "А зашто мора да се купа стално? Два три пута недељно? Тај део ми је нејасан. Шта раде деца која оду с родитељима на море и то је то до следеће године?"... само је делић који се могао прочитати.

Марина је више него културно одговорила на негативне коментаре, на чему јој скидамо капу, јер би многи на њеном месту потпуно изгубили живце и не би били тако благи. 

"Што Ви не дате препоруку за базен ако водите своју децу? Врло радо бих погледала Вашу препоруку да ли ми локацијски одговара и распитала се за часове на истом месту", уљудно је одговорила глумица.

Оно што нам је додатно запарало уши је и ударање на нечији физички изглед којем, да се разумемо ама баш ништа не фали, напротив, а све "упаковано" у "добронамерни" савет. 

Наравно, било је и оних који су Марину подржали и одбранили, и дали предлоге базена који јој могу помоћи. Такође, многи су и коментарисали да базени заиста могу бити ризични, те да је немали број њих имао проблем са инфекцијама. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas