Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Годишњи ХОРОСКОП Сузане Бан: Могућности се отварају, а ЈЕДАН знак ће бити ПОБЕДНИК године!

Многи ће схватити шта значи "пази да ти се не догоди оно што желиш"...

1609576226_Depositphotos_217215658_xl-2015.jpg
Oglas

ОВАН

Посао

У вашој каријери отварају се могућности које вас воде на виши ниво. Стижу позитивне промене, а ви им се морате прилагодити. Посвећеност послу омогућава напредак, а своје грешке и мање падове користите да научите важне животне лекције које ће вам бити неопходне у времену које долази. Ослобађате се великих ограничења која су вас ометала на путу ка успеху.

Учите из грешака, стижу резултати.

Падају границе, стижу коначни резултати свега за шта сте уложили много труда и стрпљења. Време је да ваше визије и дугогодишња планирања почну да дају ефекте. Пре потпуне материјализације великог труда који сте уложили, долази прилив велике менталне енергије која вас, у први мах, може пореметити. Ово ћете осетити најјаче током лета, а већ од јесени можете рачунати на то да стижу ваших пет минута.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Љубав

Наредна година доноси емотивне турбуленције. Ваша потреба за слободом ће се повећати јер не желите да се вежете за монотон живот. Међутим, биће и дана у којима би одређени емоционални проблеми могли мало закомпликовати и придодати тензију вашим фрустрацијама. Дакле, не дозволите да напете ситуације стварају дистанцу између вас и ваших најближих.

Одиграће се важне животне промене!

Такође, ово је животна фаза током које ће се одиграти важне промене у вашем приватном животу. Пре него што донесете било какву одлуку која се не тиче само вас, морате разговарати са вољеном особом и видети да ли и другој страни то одговара. У породичном окружењу предстоје промене, неки од вас ће се одселити, а некима стиже нови члан.

Здравље

Могуће су стомачне тегобе.

Сузана каже да је одлична година која нуди много прилика Фото: В.Данилов

БИК

Посао

Почетком године бићете изложени мноштву космичких утицаја. Морате се ослободити опсесије за материјалним стварима, тражите другачије начине рада чак и ако то подразумева мање приходе. Блиски сарадници ће вам помоћи да савладате препреке и побољшате своју ефикасност. Финансије ће бити стабилне, али нећете бити вишка који вас чини спокојним.

Заборавите на материјалне ствари...

Без обзира на то, бићете способни да квалитетно искористите сваки прилив, баш онако како највише волите. Новчаник, фрижидер и трпезаријски сто, биће довољно пуни како бисте с лакоћом превазишли све потешкоће које вам се могу испречити на путу. Неки од вас ће, ове године, променити не само фирму већ, сасвим могуће, и потпуни правац у каријери.

Прочитајте још: Сузана Бан упозорава: Јупитер и Сатурн су најавили НОВИ СВЕТ, припремите за ново доба

Љубав

С обзиром на то да ћете бити усмерени на породичан живот, потрудите се да време које проводите с члановима породице искористите за побољшање односа и јачање веза. Одређене осцилације у атмосфери узроковане су професионалном променом кроз коју пролазите.

Ако нисте у браку скупљајте новац за свадбу!
Срећа Фото: Депозит

Уколико сте у емотивној вези или браку, будите пажљиви, друга страна може подлећи притисцима и придружити се особама које од вас захтевају промене на које нисте спремни да пристанете. Уколико нисте у браку, одређене околности вас могу приморати на промену статуса и улазак у брак који нисте планирали. Једном речју, ово је година могућих непријатних преокрета, па стога будите пажљиви.

Здравље 

Обратите пажњу на исхрану, могући су проблеми с желуцем.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Ово ће бити година у којој ћете бити миљеник среће. Све препреке с којима сте се мучили, једна по једна, губе на снази. Време је да завршите нека стара питања и покренете нова.

Посебан ветар у једра доноси вам убрзање реализације свега чега се дохватите.

Па, ви сте миљеник среће!

Због тога, неопходно је на време припремити тачан план и пут реализације сваког пројекта.

У супротном, може вам се десити да вас стигне она чувена изрека “Пази шта желиш, можда ти се и оствари”. Повољно је време за планирање стицања веће имовине, било да је то некретнина, нов ауто или друга инвестиција коју сте од раније прижељкивали. Ипак, поред мноштва повољних знакова, није згорег бити опрезан с позајмицама, нарочито ако се ради о дугогодишњем кредиту.

Прочитајте још: Хороскоп Тање Вељковић за наредне ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Започните и завршите, али једне ствари се пазите!

Љубав

Година је добра, нарочито за Близанце који су већ у љубавној вези. Неки ће се одлучити на брак, или ће се на неки други начин приближити и оплеменити партнерство. Они који су слободни, могу пронаћи своје сродне душе. Брачни парови ће већи део године уживати у стабилном љубавном животу.

Љубав цвета, а могући проблеми са децом.

Осим тога, породични Близанци могу имати и проблеме с децом или другим члановима породице, а за то ће им требати доста стрпљења. У сваком случају, проведите квалитетно време са својим укућанима како бисте лакше разумели шта је то што се дешава у њиховом животу и помогли им.

Здравље

Осетљивост респираторног система.

РАК

Посао

Смеши вам се много више динамике и акције, коначно сте изашли из зачараног круга блокираности у коме сте провели претходни период. Шта год да започнете, завршава се у потпуности, више нема одлагања. Укус задовољства биће потпун када вам стигну вести о позитивном судском исходу на који сте дуго чекали. Окружени сте људима који ће вам сугерисати шта је најбоље за вас.

Шта год почели - завршићете!

Држите се сопствених процена јер ви најбоље знате шта вам је чинити. Контакти с особама које се налазе негде далеко доносе прилику за напредак. У првој половини године могуће су финансијске трзавице, нарочито ако радите с новцем. Будите опрезни како не бисте плаћали штету која је настала грешком других људи. Све недаће финансијског карактера су краткотрајне.

Љубав

Вољена особа је ту да вам помогне, што ће вам ове године бити драгоцено. Неко од чланова породице тражи потпуну пажњу, а то може утицати на ваш љубавни или брачни статус. Покушајте да одложите неке од свакодневних активности и замените их креативним акцијама које могу освежити вашу љубавну везу.

Вољена особа ће све време бити уз вас, али чувајте односе у породици, јер их промене могу нарушити.

Ове године је важно да учврстите односе с пријатељима и породицом јер суштинске промене које вам предстоје могу нарушити приватан живот. Ви нисте особа која с лакоћом подноси промене, чак ни оне које воде у бољитак. Због тога, будите нарочито пажљиви у свакој интеракцији с околином, јер велики стресови и тензије могу дуготрајно покварити расположење.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Здравље

Могући су проблеми с килограмима, више се крећите.

Годишњи ХОРОСКОП за наредна четири знака можете прочитати ОВДЕ

Годишњи ХОРОСКОП за последња четири знака можете прочитати ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas