Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Godišnji HOROSKOP Suzane Ban: Mogućnosti se otvaraju, a JEDAN znak će biti POBEDNIK godine!

Mnogi će shvatiti šta znači "pazi da ti se ne dogodi ono što želiš"...

1609576226_Depositphotos_217215658_xl-2015.jpg
Oglas

OVAN

Posao

U vašoj karijeri otvaraju se mogućnosti koje vas vode na viši nivo. Stižu pozitivne promene, a vi im se morate prilagoditi. Posvećenost poslu omogućava napredak, a svoje greške i manje padove koristite da naučite važne životne lekcije koje će vam biti neophodne u vremenu koje dolazi. Oslobađate se velikih ograničenja koja su vas ometala na putu ka uspehu.

Učite iz grešaka, stižu rezultati.

Padaju granice, stižu konačni rezultati svega za šta ste uložili mnogo truda i strpljenja. Vreme je da vaše vizije i dugogodišnja planiranja počnu da daju efekte. Pre potpune materijalizacije velikog truda koji ste uložili, dolazi priliv velike mentalne energije koja vas, u prvi mah, može poremetiti. Ovo ćete osetiti najjače tokom leta, a već od jeseni možete računati na to da stižu vaših pet minuta.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

LJubav

Naredna godina donosi emotivne turbulencije. Vaša potreba za slobodom će se povećati jer ne želite da se vežete za monoton život. Međutim, biće i dana u kojima bi određeni emocionalni problemi mogli malo zakomplikovati i pridodati tenziju vašim frustracijama. Dakle, ne dozvolite da napete situacije stvaraju distancu između vas i vaših najbližih.

Odigraće se važne životne promene!

Takođe, ovo je životna faza tokom koje će se odigrati važne promene u vašem privatnom životu. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku koja se ne tiče samo vas, morate razgovarati sa voljenom osobom i videti da li i drugoj strani to odgovara. U porodičnom okruženju predstoje promene, neki od vas će se odseliti, a nekima stiže novi član.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe.

Suzana kaže da je odlična godina koja nudi mnogo prilika Foto: V.Danilov

BIK

Posao

Početkom godine bićete izloženi mnoštvu kosmičkih uticaja. Morate se osloboditi opsesije za materijalnim stvarima, tražite drugačije načine rada čak i ako to podrazumeva manje prihode. Bliski saradnici će vam pomoći da savladate prepreke i poboljšate svoju efikasnost. Finansije će biti stabilne, ali nećete biti viška koji vas čini spokojnim.

Zaboravite na materijalne stvari...

Bez obzira na to, bićete sposobni da kvalitetno iskoristite svaki priliv, baš onako kako najviše volite. Novčanik, frižider i trpezarijski sto, biće dovoljno puni kako biste s lakoćom prevazišli sve poteškoće koje vam se mogu isprečiti na putu. Neki od vas će, ove godine, promeniti ne samo firmu već, sasvim moguće, i potpuni pravac u karijeri.

Pročitajte još: Suzana Ban upozorava: Jupiter i Saturn su najavili NOVI SVET, pripremite za novo doba

LJubav

S obzirom na to da ćete biti usmereni na porodičan život, potrudite se da vreme koje provodite s članovima porodice iskoristite za poboljšanje odnosa i jačanje veza. Određene oscilacije u atmosferi uzrokovane su profesionalnom promenom kroz koju prolazite.

Ako niste u braku skupljajte novac za svadbu!
Sreća Foto: Depozit

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, budite pažljivi, druga strana može podleći pritiscima i pridružiti se osobama koje od vas zahtevaju promene na koje niste spremni da pristanete. Ukoliko niste u braku, određene okolnosti vas mogu primorati na promenu statusa i ulazak u brak koji niste planirali. Jednom rečju, ovo je godina mogućih neprijatnih preokreta, pa stoga budite pažljivi.

Zdravlje 

Obratite pažnju na ishranu, mogući su problemi s želucem.

BLIZANCI

Posao

Ovo će biti godina u kojoj ćete biti miljenik sreće. Sve prepreke s kojima ste se mučili, jedna po jedna, gube na snazi. Vreme je da završite neka stara pitanja i pokrenete nova.

Poseban vetar u jedra donosi vam ubrzanje realizacije svega čega se dohvatite.

Pa, vi ste miljenik sreće!

Zbog toga, neophodno je na vreme pripremiti tačan plan i put realizacije svakog projekta.

U suprotnom, može vam se desiti da vas stigne ona čuvena izreka “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”. Povoljno je vreme za planiranje sticanja veće imovine, bilo da je to nekretnina, nov auto ili druga investicija koju ste od ranije priželjkivali. Ipak, pored mnoštva povoljnih znakova, nije zgoreg biti oprezan s pozajmicama, naročito ako se radi o dugogodišnjem kreditu.

Pročitajte još: Horoskop Tanje Veljković za naredne DVE DECENIJE: Započnite i završite, ali jedne stvari se pazite!

LJubav

Godina je dobra, naročito za Blizance koji su već u ljubavnoj vezi. Neki će se odlučiti na brak, ili će se na neki drugi način približiti i oplemeniti partnerstvo. Oni koji su slobodni, mogu pronaći svoje srodne duše. Bračni parovi će veći deo godine uživati u stabilnom ljubavnom životu.

LJubav cveta, a mogući problemi sa decom.

Osim toga, porodični Blizanci mogu imati i probleme s decom ili drugim članovima porodice, a za to će im trebati dosta strpljenja. U svakom slučaju, provedite kvalitetno vreme sa svojim ukućanima kako biste lakše razumeli šta je to što se dešava u njihovom životu i pomogli im.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema.

RAK

Posao

Smeši vam se mnogo više dinamike i akcije, konačno ste izašli iz začaranog kruga blokiranosti u kome ste proveli prethodni period. Šta god da započnete, završava se u potpunosti, više nema odlaganja. Ukus zadovoljstva biće potpun kada vam stignu vesti o pozitivnom sudskom ishodu na koji ste dugo čekali. Okruženi ste ljudima koji će vam sugerisati šta je najbolje za vas.

Šta god počeli - završićete!

Držite se sopstvenih procena jer vi najbolje znate šta vam je činiti. Kontakti s osobama koje se nalaze negde daleko donose priliku za napredak. U prvoj polovini godine moguće su finansijske trzavice, naročito ako radite s novcem. Budite oprezni kako ne biste plaćali štetu koja je nastala greškom drugih ljudi. Sve nedaće finansijskog karaktera su kratkotrajne.

LJubav

Voljena osoba je tu da vam pomogne, što će vam ove godine biti dragoceno. Neko od članova porodice traži potpunu pažnju, a to može uticati na vaš ljubavni ili bračni status. Pokušajte da odložite neke od svakodnevnih aktivnosti i zamenite ih kreativnim akcijama koje mogu osvežiti vašu ljubavnu vezu.

Voljena osoba će sve vreme biti uz vas, ali čuvajte odnose u porodici, jer ih promene mogu narušiti.

Ove godine je važno da učvrstite odnose s prijateljima i porodicom jer suštinske promene koje vam predstoje mogu narušiti privatan život. Vi niste osoba koja s lakoćom podnosi promene, čak ni one koje vode u boljitak. Zbog toga, budite naročito pažljivi u svakoj interakciji s okolinom, jer veliki stresovi i tenzije mogu dugotrajno pokvariti raspoloženje.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Zdravlje

Mogući su problemi s kilogramima, više se krećite.

Godišnji HOROSKOP za naredna četiri znaka možete pročitati OVDE

Godišnji HOROSKOP za poslednja četiri znaka možete pročitati OVDE

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas