Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
"Сањалица"

Господин савршени из серије “Сањалица” на Првој: Турски лепотан Џан Јаман залудео је жене широм света

Уколико питате припаднице лепшег пола, ко је тренутно најсавршенији мушкарац на планети, једногласно ће рећи – Џан Јаман.

1607873385_BK8_7575.JPG
Фото: Промо
Oglas

Његово савршено извајано тело И перфектно лице нису једини адути овог младог глумца за којим уздишу даме широм света. Јаман је завршио правни факултет И своју каријеру је започео као перспективни И успешни порески саветник у једној престижној консултантској кући али очигледно кравата, одело И рад у канцеларији нису инспирисали овог глумца да остане у корпоративном свету.

Жеља за слободом И креативним радом заправо су И главна веза Јамана И лика којег тумачи у серији “Сањалица” коју гледаном сваког радног дана, одмах после јутарњег програма на Првој телевизји. Серија је одмах побрала велику наклоност публике својом занимљивом причом али пре свега због главних глумаца - Џана Јамана и лепе Демет Оздемир који играју заљубљени пар. Иако је снимање серије завршено, њих двоје не престају да пуне како турске тако И новине у свим земљама у којима се ова серија приказује.

Једно од главних питања које је мучило све фанове ове серије јесте да ли су њих двоје били у вези или не. Јаман је због својих непримерених изјава на рачун своје колегинице добио многобројне критике јавности изјавивши да је њихов однос био више од колегијаног током снимања. Ишао је чак корак даље рекавши у једном интервјуу да је увек осећао велику сексуалну жељу када је био у близини лепе Демет: “Сваки глумачки пар је успео оног тренутка када публика почне да нагађа да ли су у љубавном односу. Два глумачка партнера морате да бирате сходно привлачности коју међусобно осећају јер у супротном, посао неће успети”.

Фото: промо

Демет га је оштро демантовала рекавши да је језик њеног колеге бржи од памети као И да ничега није било између њих током снимања: “Сигурно није мислио то што је рекао, верујем да је говорио о хемији која је постојала између нас, а коју је публика запазила И не знам како је успео тај термин да пребаци у контекст сексуалне жеље. То једноставно нема везе са компатибилношћу И харомонијом која постоји између глумаца”, рекла је Демет И додала да није било никаве емотивне везе између њих И да га је гледала као брата.

Због оваквих контраверзних изјава, Џана су критиковале многе колеге али то очигледно није имало никакв утицај на вратоломни успон његове каријере. За улогу у серији “Сањалица” добио је силне награде, а престижни светски магазини се утркују да га добију за насловницу. За само неколико година, постао је глобална звезда, захваљујући Сањалици као одскочној дасци, чија популарност је одавно превазишла границе Турске и раширила се по целом свету – од Бугарске, Хрватске, Чешке, Пољске, Грчке, Шпаније, Литваније, Украјине до Ирака и Индије. Тренутно је најплаћенији и најпопуларнији глумац у Турској.

Сањалица је узбудљива романтична серија која прати живот девојке из предграђа, Санем, која се налази између наклоности два брата, Емреа И Џана. За своју породицу она је проблематична сањарка, али њено срце жуди за авантуром. Она крец́е на бурно романтично путовање, принуђена да бира између Емреа који јој је помогао кад је било најтеже и Џана, како би укротила његово дивље срце. Кроз то путовање ће обоје научити шта је љубав.

Гледајте серију Сањалица радним данима у 11.15 на Првој.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas