Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново

НОВА ПРОГРАМСКА ШЕМА НА НАЈГЛЕДАНИЈОЈ ТВ ПОЧИЊЕ 12. СЕПТЕМБРА: На првој краћи дани трају дуже

Прва телевизија спремна је за јесен!

1662139374_Igra-sudbine.jpg
Фото: ТВ прва
Oglas

Нова програмска шема која стартује 12. септембра доноси прегршт новитета, а оно што сте волели наставља да живи квалитетније, боље, у новом руху. Иако су гледаоци једне од најгледанијих националних телевизија били почашћени квалитетним садржајем током лета, нова шема обећава још бољи и узбудљивији програм, који ће вам продужити јесење и зимске дане који предстоје.

Оно што највише инетересује гледаоце Прве телевизије јесте да ли се враћа хит серија „Игра судбине“ и шта ће заменити популарно „Коло среће“ и „Малу супругу“. Јунаци најгледаније теленовеле у Србији враћају се у „свој ТВ дом“ 12. септембра у 20.00 са новим узбудљивим драмама, новим љубавним причама и старим омиљеним ликовима. И то не само радним данима, него ће у вашим домовима омиљена породица  бити и викендом од 20.00. Одмах потом, од 21.00 почиње нова серија под називом „Од јутра до сутра“ настала у „чаробној радионици“ Смартмедиа продукције из које су настале гледаоцима омиљене серије „Истине и лажи“, „Игра судбине“, „Коло среће“ са глумцима који су у самом врху популарности, попут Јелене Гавриловић, Драгане Мићаловић, Милутина Милошевића, Иване Дудић, Бранислава Поповића, Иве Штрљић... Одличним сценаријом и врхунском продукцијом и режијом, теленовела „Од јутра до сутра“ слути да превазиђе своје претходнице и да постане једнако гледана ако не и гледанија од серија које су емитоване на Првој ТВ. Радња се дешава на телевизији, главни јунаци су водитељи и сви они који су иза камере, а шта се заправо дешава када се камере угасе сазнаћете сваког радног дана од 21.00 на Првој. 

Фото: ТВ Прва

Будићете се као и до сада свакод дана уз Јутарњи програм Прве, који је својим препознатљивим садржајем привукао и привлачи све више пажње публике. Затим су ту једнако важне информативне емисије „Вести“ и „150 минута“, које су и током лета биле главни адут програмске шеме. Од 12. септембра враћају се, многима омиљене, емисије Еxклузив (17.30) и Еxплозив (18.45) које годинама трају захваљујући јединственим причама  насталим у редакцијама посвећених и одличних новинара, а овога пута у новом, гламурознијем студију.

Фото: ТВ Прва

Од 13. септембра у 22.00 креће нова сезона омиљене „Радне акције са Тамаром“, док нам само неколико дана касније, 17. септембра, стиже „Бициклом кроз Србију“, такође из продукцијске куће „Триангл“. Уместо веслом, у овој сезони Виктор Савић ће се кроз Србију возити бициклом, а друштво ће му правити такође популарни глумац Александар Радојичић. Викенд је резервисан и за специјална издања „Еxклузива“ и „Еxплозива“,  а у недељу 18. септембра почиње и емитовање новог издања емисије „Срећна Србија“ кроз коју ће вас и ове сезоне водити Мирјана Бобић Мојсиловић. Емисија „На месту злочина“ креће 15. септембра (22.00), а увелико се припрема сад већ култни „Досије“, као и „Нећете веровати“, аутора Гвоздена Николића.

Фото: ТВ Прва

Јесен на Првој обећава гледаоцима још добре забаве и квалитетног садржаја. Тако ће се на програмској шеми наћи и хит наслови „Тома“, „Златни дечко“, „Хотел Београд“ које ћете моћи да гледате у неколико епизода, „Ургентни центар“, као и модерна комедија „Попадија“  са Нином Сеничар и Крушевац гетом, најпопуларнијим  комичарима на друштвеним мрежама,  у главној улози.  

И то није све, јер вас током јесење сезоне  на Првој очекује још много изненађења и ексклузивног програма.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas