Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново

Нова домаћа серија на ТВ Прва „Коло среће“ од вечерас, радним данима у 21х: Како се мења човек, а како његово окружење када се обогати преко ноћи?

Серија “Коло среће” је нови романтични трилер који ће од вечерас у 21 сат почети са емитовањем на Првој телевизији.

1630668720_Capture.PNG
Фото: промо
Oglas

“Коло среће” је прича о скомној жени која се бори са свим недаћама које носи живот самохране мајке двоје одрасле деце. Растрзана између жеље да обезбеди новац за опстанак своје породице и бриге о укућанима, Мара Ракетић доживеће обрт какав се дешава реткима – добија на лутрији и постаје једна од најбогатијих особа у земљи. Са Мариним богатством, међутим, кренуће да се расплићу велике тајне и интриге које људи око ње имају, али највећа тајна је она коју Мара носи од ране младости.

Једну од главних улога тумачи глумац Зоран Пајић, којег је публика Прве већ имала прилике да гледа у улози Николе у серији “Истине и лажи”.

- Играм вероучитеља Огњена, храброг пожртвованог и доброг верника. После „Истине и лажи“, опет играм позитивца, али овде ми се свиђа што за сада нема љубавне приче. Он је тај који је због сестре дошао у мало место. Сестру игра колегиница Тијана Печенчић (супруга лекара којег тумачи Андреј Шепетковски) - каже глумац.

Овај лик је врло сличан њему приватно, јер и сам верује у Бога: “Верујем у Бога као у љубав, у доброту. Славим све што може да се слави. Често ме изненађују Огњенова мишљења и могу рећи да се поклапају са мојим. Он поштује жене, друштвено је одговоран, није задрт. Не плаши се да уђе у сукоб, не воли неправду и често страда због тога што му је први осећај да помогне људима. Околина га гледа јер не верује да постоји човек који има жељу свима да помогне, без прљавих намера”.

Пошто се у нашим животима ствари често врте око новца, Зоран Пајић верује да ће серија бити веома гледана, јер ће се свако од нас препознати у неком од ликова.

- Због новца, заборавили смо на многе наше особине, вредности, веру, наду… Мислим да ће ова серија све то вратити. Да научимо и да кад имамо пара, можемо бити добри и племенити. Ми смо се као народ добро показали да умемо добро да се понашамо када немамо пара. Људи, нажалост, стално имају притисак да морају да имају много.

Фото: промо

Лик главне јунакиње Маре Ракетић тумачи прослављена глумица Нела Михаиловић: „Велики задатак за мене, велики залогај. Очекујем да ће резултат бити одличан и да ће окупити породицу испред ТВ екрана јер мислим да је заправо једини циљ оваквих серија управо то, да окупи породицу, да једва чекамо следећу епизоду, да се публика идентификује са ликовима и да ужива. Цела прича се врти око Маре, жене чији лик тумачим. То је једна храбра, јака, стабилна, али надасве емотивна жена, која има једну тајну из младости коју покушава да исправи. Бори са за опстанак своје породице, држи тезгу на пијаци. Она је самохрана мајка јер је остала без мужа, и у тим околностима добија главну премију на лутрији. И сад, шта се све дешава, ко се све мења у тим околностима, колико се Мара мења, и колико се околина у односу на њу мења, како се ко понаша, то је оно што је најузбудљивије у овој серији“.

Поред Неле Михаиловић, у серији играју Воја Брајовић, Љиљана Драгутиновић, Јадранка Селец, Љубинка Кларић, Јана Милић Илић, Зоран Пајић, Јелена Ракочевић, Ања Мит, Јелица Сретеновић, Миленко Павлов, Горан Радаковић, Андреј Шепетковски, Вјера Мујовић, Дубравко Јовановић, Тамара Радовановић, Тијана Печенчић, Никола Шурбановић, Милош Ђуричић, Никола Малбаша, Иван Заблећански, Иван Иванов, Јелена Пузић, Јована Јелић, Драгана Ђурђевић, Раде Ћосић, Катарина Живковић, Ивана Аџић и многи други. Редитељи: Влада Алексић и Милан Коњевић

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas