· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 20. АПРИЛ: Вагу штите важни људи, а Јарац ће чути шокантну ТАЈНУ

Близанци не треба да верују пријатељима, морају на себе да се ослоне.

ОВАН

Склони сте преувеличавању. Усмерили сте се на нешто што је потпуно неважно. На удару је партнер, коме покушавате да демонстрирате своју моћ. Ваша недодирљивост није бескрајна, ако се не зауставите на време, следи прави фијаско.

Ован се бави ситницама, Бик иде главом кроз зид, Близанци верују обећањима...

БИК

Идете главом кроз зид. Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

БЛИЗАНЦИ

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

РАК

Преиспитујете се да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због незадовољства послом већ због много компликованијих разлога које нисте у стању сами да сагледате. Не тражите узроке у другима, преиспитајте себе.

Рак преиспитује себе, Лав тражи подршку међу малађима, Девицу не држи место.

ЛАВ

Осећате се као да сте блокирани, као да су сви ваши покушаји да на дипломатски начин нешто решите, онемогућени. Избегавајте конфликте са ауторитетима и подршку потражите међу млађим сарадницима који су вам у овом периоду наклоњени.

ДЕВИЦА

Не држи вас место, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Прочитајте још: Деца према хороскопском знаку: Лава подржавајте, Девици дајте полицу, а Вагу терајте да учи

ВАГА

Уживате благонаклоност утицајних лица. Ипак, не опуштајте се превише јер су у питању људи који од вас, за узврат, очекују безграничну лојалност. Може вам се десити да вас неко од њих примора на потезе којима бисте себе искомпромитовали.

Вага има залеђину, Шкорпији се безазлена свађа претвара у сукоб, Стрелац тежи ка слободи.

ШКОРПИЈА

Безазлена ситуација с партнером прети да се претвори у озбиљан сукоб. Ваша очекивања и оно што добијате су у нескладу. Пре него што закомпликујете односе, размислите још једном да ли је проблем довољно крупан да бисте од тога правили драму.

СТРЕЛАЦ

Тежите ка слободи, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време завршите све што се од вас очекује, на тај начин избећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

Прочитајте још: Јулија Горјачева зна где је Титов ТАЈНИ ресторан у Москви и шта српски туристи морају да виде

ЈАРАЦ

Приморани сте да чувате туђе тајне, а то вам тешко пада. Свесни сте да је решење нечијег проблема једноставно, али нисте у позицији да се умешате. Останите стрпљиви, јер, чак и када бисте проговорили, нико вас не би схватио озбиљно.

Јарац ће чути велику тајну, Водолија не ужива у променама, Рибе могу да поентирају данас!

ВОДОЛИЈА

Ви нисте особа која воли велике промене. У складу с тим, не уживате ни у изласцима. Ако жудите да изађете из куће, то је због тога што вам унутар ње неко не прија. Дакле, не бежите од укућана већ се потрудите да породичне односе поправите.

Прочитајте још: Какви су возачи хороскопски знаци:Нико не зна да вози као ОВАН, Лав бира најлуксузнији, а ауто Шкорпије се лако препознаје

РИБЕ

Ово може бити ваш дан. Успешни сте и предузимљиви, позитивна енергија вас носи тако да се и неке друге ствари решавају саме од себе. У налету еуфорије заборављате на оне људе који су вас бодрили када је било најтеже. Будите приземнији.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.