Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

Како ће се мај одразити на знакове хороскопа? Ваге покрећу бизнис, а Близанци ће управо сада започети идеју која ће им се исплатити 2022. године.

1619514331_zuto.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Велике прилике вас чекају када је новац и каријера у питању. Меркур у Близанцима вам даје добру комуникацију са родбином, пријатељима и партнером.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Бик

Сада је време да дате свој максимим на послу . Емотивни живот вам прелази на виши ниво. Љубав и каријера је у првом плану у овом месецу.

Овну каријера, Бику љубав, Близанцима план.

Близнаци

Ви ћете у току овог месеца бити у некој фази сањарења. Предстоји вам успех у послу који ће се реализовати следеће године. Сада је право време да записујете своје идеје и предлоге и да их до најситнијих детаља разрадите.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Рак

У вама је било доста превирања предходних месеци и сада је право време да донесте одлуку која ће буквлано променити ток вашег живота. У љубави је све савршено, ви просто сијате.

Рак ће сијати од љубави, Лаву стиже помоћ, Ваги б изнис, а Девица добија занимљиву понуду.

Лав

Каријера вам је наглашена у овом периоду. Потребно је само да се држите реда, рада и дисциплине и успех је загарантован. Долази помоћ од пријатеља, породице, пословних сарадника и љубавног партнера.

Девица

Добијате занимљиву пословну понуду. Пошто ће Меркур бити ретроградан до 30. маја завршите све обавезе и будите обазриви до 22 јуна.

Прочитајте још: Ваге возе бео, а Шкорпије ЦРНИ ауто. Шта купује ЛАВ?

Вага

Финансије вам се увећавају јер се рад и труд предходних месеци исплатио. Имате и неке нове идеје за бизнис које сада треба да преточите у дело. Имате подршку, само напред.

Шкорпија

Сада је прилика да покажете ону "мекану и нежну" старну себе поготова када је посао у питању. Поразговарајте са надређеним и само посматрајте како се ствари и оклоности мењају у вашу корист.

Ако Шкорпија постане мазна наћи ће посао, а Стрелац нека гледа своја посла и ради, ради...

Стрелац

Осећате притисак на послу и тензију. Оно што је најбитније је да треба да се искључите из те приче јер се тензија шефова не односи на вас. Једноставно само се повуците, радите свој посао коректно и овај месец ће проћи.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Јарац

Вама ће овај месец донети промене како на љубавном тако и на пословном плану. У каријери следе промене у начину обављања посла па је потребно да будете флесибилнији. У љубави вам прошлост куца на врата али не треба да отворите та врата. Маштајте о новом партнеру и он долази!

Јарцу се мења све: љубав и посао! Рибе очекује промена позиције на послу.

Водолија

До половине месеца имаћете утисак да вам по нестаје снаге. То и јесте тачно али сада никако не одустајте јер још мало и успех на послу вам стиже. Они људи који вам црпе снагу и енергију покушајте да их игноришете.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Рибе

Финасије вам се поправљају половином месеца када и долази упех на послу у правом смислу те речи. Промена позиције , увећање плате или за оне које раде под уговором долази до сталног запослења и такође до повећање зараде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas