Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пословни хороскоп за мај: Ован је краљ месеца, Стрелац је принц, а ЛАВ?

Водолија нека слободно тражи повишицу, то нико неће оспорити.

1619773889_ODELO.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Сам почетак месеца вам доноси мале проблеме око финансија. То ће се брзо решити и већ од 20 маја вама се отварају нова врата како за нови посао, тако и за увећање финансија или напредовање на тренутном послу. Како год да се окрене успех и новац вам стоји у мају. Одлуке које доносите нека буду само ваше и најбитније је да се потрудите да скупите све информације како би створили јасан план/циљ у вашој глави.

Овна чека посао или напредовање и то нико и ништа неће променити!

Бик

Почетком маја није пожељно да се упуштате у нове инвестиције и да мењате посао. Стрпите се до средине маја када вам Сатурн даје подршку времена и тада реализујте планове. Имате могућност да проширите посао. Јупитер ће ући у Рибе и тада је извесна је сарања са страном фирмом када је у питању приватни бизнис. Имаћете и лепу комуникацију и срадњу са колегама.

Бикови не улазите у инвестиције, не мењајте посао, стрпите се

Прочитајте још: У МАЈУ победу односе 4 знака: Ован је на трону, Бик добија посао, а Јарцу следи фатални сусрет

Близанци

Од средине маја вама се отварају могућности за: напредовање у каријереи, проширење приватног бизниса и увећање прихода. Јупитер улази у знак Рибе и даје вам снажну подршку, Сунце ће бити у пољу ваше каријере које вам буквално "осветљава" пут каријере. Једино када не треба да потписујете ништа је за време помрачења Месеца 26 маја.

Близанцима ће кренути каријера, бизнис, новац, али само оно што уради до 26. маја.

Рак

Мај доноси побољшање са пословним партнерима и предстоји вам проширење уговора који ће донети и већу зараду. Средином месеца избегавјте задужења било које врсте, кредити код банка, личне позајмице. Имаћете подршку утицајне особе и информације које добијете од ње задржите само за себе. Бићете тема оговарања али не обраћајте пажњу на то. Брзо ће проћи.

Раку Мај доноси побољшање, бољи уговор и зараду, али не узимајте кредит и позајмицу никако!

Лав

Почетак месеца искористите за нова улагања и нове инвестиције. Успећете да наплатите неке дугове из предходног периода што ће вам омогућити да имате новац за наредна улагања. Око 23. маја Сатурн креће ретроградно и доноси вам застој и потешкоће, тако да све горе наведено урадите до 23. маја. Када буде помрачење Сунца 26 маја тада не потписујте нове уговоре и будите спремни на мини борбу јер ће утицајни људи покушати да вам подметну ногу.

Лав мора да уради све што жели до 23. маја!

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Девица

Меркур улази у знак Близанаца 4 маја што ће вама донети одличну комуникацији са сарадницима. Искористите тај моменат за проширење инвестиција или за потписивање нових уговора јер ће ваше речи просто опчинити дргу страну. Имаћете подршку емотивног партнера , слободно послушајте његове савете.

Девицама стиже подршка и нови уговори, а Ваги застој у пословним односима крајем маја.

Вага

Помрачење Месца у Стрелцу 26 маја вам доноси застој у пословним односима. Меркур крајем маја креће ретроградно и тада ће бити проблематична комуникација са сарадницима и биће пропуста у реализацији уговора. Савет је да се наоружате стрпљењем и да отворите четворо очију. Успех предстоји онима који се баве организацијом прослава, угоститељством.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Шкорпија

Имаћете потешкоћа у реализацији планова и у комуникацији са предостављенима. Меркур 4 маја улази у Близанце и тада је сјајно време да поправите ствари. Имате подршку планета. Тригон венер и Плутона даје вам лагану проточну комуникацију и иделано време за састанке и проширење бизниса.

Шкорпије ће имати потешкоће до 4. маја, а Стрелац нека 14, маја покрене посао.

Стрелац

Ако сте планирали да покренте сопствени приватни бизнис са пријатељима и особама од поверења, искористите 14. мај јер је тада Јупитер у Рибама и даје вам снажну и јаку енергију. Подршка је ту, ви само треба да добро размислите о плану и реализацији. Ако сте у сталном радном односу повуците ручну, не улазите у сукоб са шефовима и колегама поготово неколико дана пре и пар дана после помрачења Месеца у Стрелцу који ће бити 26 маја.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Јарац

Предстоји вам месец када ће новац тј. улагање новца бити у фокусу. Почетак месеца није за то, од средине месеца направите детаљан план. Јако је битно да имате особу од поверења која ће све то да " надгледа" Ако можете улажите новац у комуникације и ИТ индустрију.

Ако Јарац улаже новац мора да има особу од поверења и бира ИТ сектор.

Водолија

Од 15 маја стоји вам увећање зараде. Слободно тражите повишицу. Колеге и шефови су лепо расположени и неће бити подметања ноге. 20 маја Сунце улази у Близанце и вама то доноси да буквално засијате на тој позицији, сва ваша улагања и пожртвованост на послу ће бити награђена.

Водолија нека слободно тражи повишицу, а Рибе нека се чувају сплеткарења.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Рибе

Обратите пажњу на блиске сараднике око вас јер постоји могућност сплеткарења и оговарања на шта указује квадрат Меркура и Јупитера. Интуиција вам је појачана и само је потребно да је послушате како би лагано изашли из те приче. 14 маја Јупитер улази у ваш знак и даје вам напредовање у каријери али одличне обуке и курсеве које ћете у будућности лепо наплатити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas