Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАВИКЕ

Испробајте 5 јутарњих ритуала које раде најуспешнији људи на свету

Моћни јутарњи ритуали које практикују најуспешнији људи на свету!

1605171291_Depositphotos_63656257_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Устани на звук аларма, опери зубе, спреми се, доручкуј, иди на посао... Из дана у дан већина људи понавља један исти ритуал, а како ви започињете свој дан?

Од вашег јутра много зависи како ће вам се одвијати остатак дана, зато је посебно важно обратити пажњу на јутарње ритуале, преноси ловесенса.рс

Јутрања рутина је искуство које вас води на пут ка сјајном дану!

Неке од најважнијих јутрањих рутина:

Прочитајте још: Намирнице од којих нагло скаче ШЕЋЕР У КРВИ: Већину једемо сваки дан

1. Хидрирајте се

Ваше тело је ујутру дехидрирано, а буђење са чашом воде једна је од најважнијих ствари које можете учинити. Испробајте напитак од чаше топле воде у коју ћете исцедити неколико капи имуна и кашичицу меда.

Фото: Депозит
Овај напитак ће вам помоћи да убрзате метаболизам и очистите тело одмах при буђењу

2. Вођење дневника, вежбање захвалности и медитација

Неки од најуспешнијих људи на свету започињу свој дан са медитативним техникама и другим техникама опуштања, на пример, Опра Винфри, Мел Робинс, Тим Ферис. Свака од оре наведених техника помаже да смањите стрес умирите ум и преузмете контролу над својим менталним здрављем.

Прочитајте још: УВРСТИТЕ ИХ У ЈЕЛОВНИК: Намирнице које су одличне за кожу, косу и нокте

Ове технике помажу да дан започнете позитивно и оспособите мозак да током дана добро функционише

3. Ширите љубав

Када завршите са медитацијом, писањем дневника и захваљивањем за све добро што вам је претходни дан донео, одвојите пар минута и затворите очи. Помислите на особу коју волите и мислима јој пошаљите емоцију љубави. Једноставно у себи пробудите љубав и позитивну енергију - осећања која ће вам помоћи да се ослободите негативности. 

Прочитајте још: Ево зашто је "ПЕГАВА" банана ЗДРАВИЈА

Фото: Депозит

4. Покрените своје тело

Започните дан вежбањем и побољшаћете расположење и енергију. Физичка активност вам доноси сјајну дозу добре енергије и помаже да се осећате растерећено.

5. Запишите своје задатке

Прочитајте још: Овај смути ће на ПРИРОДАН НАЧИН да снизи ваш КРВНИ ПРИТИСАК!

Током испијанај прве јутарње кафе на папир запишите 6 задатака које треба да одрадите тог дана. Крените од првог и не прелазите на други док први потпуно не завршите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas