Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТ

Ивона Пантелић је успела да ПОБЕДИЛА КАНЦЕР! Након операције и хемотерапије вратила се на посао и живи ПУНИМ плућима

Ивона Пантелић канцер је победила захваљујући ведром духу и подршци најближих

1614754475_6.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/РТС
Oglas

Од постављања дијагнозе до тренутка када су јој лекари рекли “завршили смо са терапијом, излечени сте” прошло је десет месеци. Иако, сећа се, о болести није увек говорила с лакоћом, говорила је. Због себе и због оних којима ће, знала је, значити њено искуство.

Ипак, уз помоћ велике подршке најближих, а посебно колега, Ивона Пантелић је успела је да преброди стресан период и победи у борби с овом тешком болешћу, а након операције и хемотерапије вратила се на посао.

- Много ми значи што радим и мислим да је то добро за мене. Свако треба да пронађе неки свој начин да изађе из проблема. Било који да је у питању - рекла је тада Ивона медијима и поручила да себе никада није посматрала као жртву:

- Мој однос према свему није био такав да сам себе гледала као жртву и била депресивна. Самим тим ни други људи ме нису гледали кроз ту призму, али ипак треба разумети свакога и сваку ситуацију. Треба пустити време да се свако на нешто навикне. Али наравно, ведар дух јако помаже. Он је ако не пресудан онда бар јако важан у оваквим ситуацијама.

Фото: ИнстаграмПринтсцреен/Ивонапантелиц

Водитељка је на сву срећу успела да се избори са канцером, те је открила и како се осећала када јој је доктор саопштио да је здрава.

- Незаштићено, као да немам кров над главом. Десет месеци сам непрекидно трчала на неке прегледе, терапије, контроле - поручила је за “Хелло”.

Ивона је рођена 1968. године, у Србији, део РТС тима је нешто више од двадесет година. Каже да јој овај посао никада није био тежак и напоран и трему је имала само у почетку. Има наследницу Машу на коју је јако поносна.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas