Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

ИЗ СРЦА СРБИЈЕ: Иновативне формуле за негу и лепоту које морате да ТЕСТИРАТЕ ове јесени

Пружите себи и свом лицу луксуз

1600864917_vizuali-za-portale-domaci-proizvodi_1.jpg
Фото: Промо
Oglas

Ексклузивни производи које ће ваше лице волети стигли су на полице дм дрогерија пре годину дана и са собом донели траг природе најразличитијих крајева Србије. Поред тога што ћете себи и свом лицу пружити квалитетну негу базирану на специфичним природним састојцима, куповином ових производа који су доступни и по приступачним ценама, директно подржавате домаће произвођаче.

Сви ови производи развијани су у оквиру иновативног пројекта дм Инкубатор који је компанија покренула са циљем да пружи подршку домаћој привреди. Након завршетка почетне фазе лансирано је 57 домаћих производа, али ту није био крај пројекта, будући да је у последњих 9 месеци пласирано још 15 нових. Купци су на овај начин добили прилику да уживају у чак 72 производа врхунског квалитета који настају у срцу наше земље. Представљамо вам неке од њих.

Решења уз која ћете заборавити на подочњаке и боре?

Логично, одговор на ово питање јесте кофеин. Међутим, надутост и тамни колутови на лицу нестају захваљујући оном који се налази у Зоyа серуму за предео око очију, док хијалуронска киселина спречава настанак нових бора. Наиме, захваљујући пројекту дм Инкубатор, природна козметика у дм дрогеријама обогаћена је Зоyа препаратима који ће унети револуцију у вашу свакодневну негу. Како? Ови препарати црпе моћ из специфичних састојака попут витамина Ц, козјег млека и алоје, захваљујући којима ће ваша кожа бити чистија, свежија и чвршћа. Уколико трагате за производима провереног квалитета и одговарајуће рецептуре, под окриљем овог бренда пронаћи ћете свог фаворита за темељну негу лица.

Фото: Промо

Зелени кавијар и маховина – нови концепт за очувану кожу лица

Биотехнолошки произведена маховина представља потпуно нови концепт против старења коже, док „зелени кавијар“ из морских алги значајно повећава хидратацију коже и чини је свежијом и еластичнијом. Међутим, то није све! Овом низу састојака додајемо органску целуларну воду јабуке која регенерише ћелије, затим екстракте зеленог чаја, краставца и хамамелиса који смањују запаљења, стрес и црвенило. И за крај, ту је екстракт јапанске трешње који хидрира и ревитализује кожу чинећи је баршунастом и глатком. Све ове јединствене састојке пронаћи ћете у препаратима за негу лица врхунског бренда Биона који нуди ефикасна решења прилагођена различитим типовима коже.

Руменила каква нисте видели до сада

Да ли сте чули за руменила у туби? Још боље питање, да ли сте чули за руменила која долазе из срца наше земље, а у себи садрже неке од најздравијих врста воћа? Уколико нисте, време је да упознате Цоqуетте, домаћи бренд светског квалитета. Цоqуетте Априцот Лигхт садржи природно уље коштице кајсије које се, захваљујући комплексу есенцијалних витамина, показало корисним код суве коже. За свежу пинк нијансу задужено је уље коштице малине у Цоqуетте Распберрy Смоотх руменилу које кожу штити и од штетног УВ зрачења, док Цоqуетте Блацкберрy Рицх пружа лицу анти-аге ефекат.

Осетљиве десни одлазе у историју уз Олyдроп

Када се споје природни састојци матичњак, нана, невен, бела имела, зечји трн и други настаје још један иновативни производ дм Инкубатора - Олyдроп уље за масажу десни. Неговање болних и осетљивих десни и оралне инфекције уз ово решење, које делује и антибактеријски и смањује упалу, више неће бити проблем.

Фото: Промо

У оквиру дм Инкубатора, у сегменту неге и лепоте развијени су и други специфични производи попут Мy wаy натурал чврстих лосиона за тело, Хвала козметике, Мултиацтив чудесне мармеладе за предео око очију, Цалл ме Франк препарата за мушкарце и бројних других производа светског квалитета који долазе у иновативним паковањима.

Део овог јединственог асортимана биће на снижењу до 30 одсто у периоду од 16. до 30. септембра, када ће купци имати прилику да пронађу своје ексклузивне фаворите по још приступачнијим ценама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas