· · Коментари: 0
изглед

Како ИЗДУЖИТИ ФИГУРУ? Носите ове панталоне, боје и фризуру

Када све се уклопи на прави начин није тешко.

1606903037_Depositphotos_219329710_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Стилисти откривају трикове којима ћете успешно визуелно издужити фигуру.

Једнобојна гардероба

Постоји разлог зашто ниже девојке најчешће виђамо у једнобојним комбинацијама. То заиста издужује тело и ствара илузију висине. Ипак, то не значи да морате заборавити на различите боје и узорке, али потребно је припазити на њихово комбиновање.

Прочитајте још: Црни комади гардеробе који су вам увек потребни

Обућа
Ципеле и сандале у боји коже учиниће да ноге изгледају дуже, а шпицасти модели су посебно добри. Ако су ваш адут уски глежњеви, одаберите ципеле с високом штиклом и украсним каменчићима који ће привући пажњу.

Прикривање недостатака

Ако имате краћи торзо, заборавите на оверсизе јакне и радије одаберите краће моделе. Жене уског струка треба да комбинују цроп топове с високим, широким панталонама.

Сукње и хаљине

Миди сукње су одличан одабир за жене нижег раста, а идеалне су оне које досежу тек неколико центиметара испод колена. Оне ће истакнути ваше атрибуте и скренути пажњу с висине. Уколико ипак  не желите да се одрекнете дугачких хаљина, бирајте оне које имају дубоки шлиц са стране.

Панталоне и фармерке

Широке панталоне високог струка одговарају свим типовима грађе, али посебно добро пристају нижим дамама. Избегавајте плитке моделе јер ће уз њих ноге изгледати краће.

Фото: Депости

Прочитајте још: Носите најтоплији ЏЕМПЕР ове сезоне: Некада је био јако популаран, а сада је поново ту

Каиш
Што шири каиш – то ниже изгледате, сматрају стилисти. Управо зато, каишеве треба избегавати кад год је то могуће.

Мајице и кошуље

Мајице са везом на крагни или упадљивом апликацијом у горњем делу привући ће погледе ка вашој глави, па вашу висину нико неће ни приметити. Што се тиче дезена, одаберите оне са усправним пругама јер ћете у супротном изазвати контраефекат (уз водоравне пруге изгледаћете ниже и шире).

Фризура

Када су у питању фризуре, не устручавајте се да откријете врат. Подигните косу високо тако да врат дође до изражаја или се ошишајте на кратко.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.