Oglas
· · Komentari: 0
izgled

Kako IZDUŽITI FIGURU? Nosite ove pantalone, boje i frizuru

Kada sve se uklopi na pravi način nije teško.

1606903037_Depositphotos_219329710_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Stilisti otkrivaju trikove kojima ćete uspešno vizuelno izdužiti figuru.

Jednobojna garderoba

Postoji razlog zašto niže devojke najčešće viđamo u jednobojnim kombinacijama. To zaista izdužuje telo i stvara iluziju visine. Ipak, to ne znači da morate zaboraviti na različite boje i uzorke, ali potrebno je pripaziti na njihovo kombinovanje.

Pročitajte još: Crni komadi garderobe koji su vam uvek potrebni

Obuća
Cipele i sandale u boji kože učiniće da noge izgledaju duže, a špicasti modeli su posebno dobri. Ako su vaš adut uski gležnjevi, odaberite cipele s visokom štiklom i ukrasnim kamenčićima koji će privući pažnju.

Prikrivanje nedostataka

Ako imate kraći torzo, zaboravite na oversize jakne i radije odaberite kraće modele. Žene uskog struka treba da kombinuju crop topove s visokim, širokim pantalonama.

Suknje i haljine

Midi suknje su odličan odabir za žene nižeg rasta, a idealne su one koje dosežu tek nekoliko centimetara ispod kolena. One će istaknuti vaše atribute i skrenuti pažnju s visine. Ukoliko ipak  ne želite da se odreknete dugačkih haljina, birajte one koje imaju duboki šlic sa strane.

Pantalone i farmerke

Široke pantalone visokog struka odgovaraju svim tipovima građe, ali posebno dobro pristaju nižim damama. Izbegavajte plitke modele jer će uz njih noge izgledati kraće.

Foto: Deposti

Pročitajte još: Nosite najtopliji DžEMPER ove sezone: Nekada je bio jako popularan, a sada je ponovo tu

Kaiš
Što širi kaiš – to niže izgledate, smatraju stilisti. Upravo zato, kaiševe treba izbegavati kad god je to moguće.

Majice i košulje

Majice sa vezom na kragni ili upadljivom aplikacijom u gornjem delu privući će poglede ka vašoj glavi, pa vašu visinu niko neće ni primetiti. Što se tiče dezena, odaberite one sa uspravnim prugama jer ćete u suprotnom izazvati kontraefekat (uz vodoravne pruge izgledaćete niže i šire).

Frizura

Kada su u pitanju frizure, ne ustručavajte se da otkrijete vrat. Podignite kosu visoko tako da vrat dođe do izražaja ili se ošišajte na kratko.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas