Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Како се носи БЕЛО? Омиљена боја Џеки Кенеди, која ће вас учинити правом дамом! (ФОТО)

Лето је идеалан период за белу боју.

1627377944_pjimage--5-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ Јутјуб/ allbrands_by_gooleesha / Inside Edition
Oglas

Џеки Кенеди је у своје време важила за модну икону и пленила је пађњу својим сведеним и елегантним модним изборима. Њено пинк одело које је носила на дан Кенедијевог убиства, ушло је све модне анале.

Међутим, омиљена боја Џеки Кенеди је - бела! Како је носила белу боју, можете погледати на фотографијама испод.

Прочитајте још: Миљеница принцезе Дајане упецала дупло старијег билионера: На венчању носила неколико Dolce & Gabbana венчаница! (ФОТО/ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy (@lacoquette777)

Како да изгледате добро у белој одећи?

  • Испробајте различите текстуре. Желите да овај монохроматски изгледа све само не досадно?
  • Упарите паметно беле комаде гардеробе са другим бојама.
  • Разбијте монотонију додацима.
  • Бела захтева сређену фризуру и шминку, како не бисте изгледали анемично. Ово правило не вађи за лепршаве летње комбинације, када одлично иду уз препланули тен и природан изглед.
     

Које боје иду најбоље уз белу? 

Спојите беле са тамнијим бојама, посебно током зиме и јесени. Морнарска, црна и сива су све сјајне могућности. На пример, можете пробати беле фармерке са морнарским сакоом или смеђим мокасинама.

 

Да ли бела свима добро стоји?

Чиста бела боја се одлично слаже са свима. Ако утврдите да вам бела одећа не стоји сасвим добро, погледајте је у природном светлу и уверите се да заправо нема хладне или топле тонове како вам се чинило на офингеру.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas