Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кејт Мидлтон сломљена: Краљица јој забранила да има четврто дете, а разлог је БАНАЛАН!

По наводима страних медија, краљица Елизабета не жели да добије четврто праунуче од принца Вилијама и војвоткиње од Кембриџа.

1613563872_ksksk.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / Тхе Роyал Фамилy Цханнел
Oglas

Већ неко време круже текстови да је Кејт поново трудна, да ће краљевска породица постати богатија за још једног члана. Ове вести о четвртом Кејтовом и Вилијамовом детету су сваким даном све гласније, а према писању појединих страних медија, седмогодишња Џорџ, петогодишња Шарлот и двогодишњи Луис не могу да дочекају да добију брата или сестру.

Прочитајте још: Глумица из "Игре престола" проговорила о тортури Мерлина Менсона: "Чудовиште ме је уништило"

Ако можемо да судимо по последњем писању "Натионал Енгуирера" изгледа да им се ова жеља неће остварити. Наиме, наведени таблоид тврди како четврто дете у породици у није могуће јер краљица то не допушта!

Прочитајте још: Две године од смрти краља народне музике: Ћерка Илда смогла снаге да напише само ЈЕДНУ реч (ФОТО)

Краљица Елизабета је најдуговечнија британска краљица, наводно је забранила супрузи свог унука Вилијама да поново остане трудна. Кејт је, наводно, у наредном периоду планирала још једну трудноћу, но краљица се са тим никако није сложила.

Како се наводи краљица не жели да допусти да Кејт не буде радно активна, поготово када су прошле године она и Вилијам, након Харијевог и Меганиног одласка, преузели већину краљевских обавеза. Себично или не, али Елизабета тренутно једино размишља о будућности монархије, па према речима извора, не жели још једно праунуче јер за војвоткињу има другачије планове. У случају да затрудни, Кејт одређено време не би могла да обавља досадашње краљевске обавезе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas