Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Glumica iz "Igre prestola" progovorila o torturi Merlina Mensona: "Čudovište me je uništilo"

Glumica iz "Igre prestola" optužila je Merlin Mensona za zlostavljanje

1613124555_igra.jpg
Foto: Instagram printscreen/esmebianco
Oglas

Esma Bjanka, koja je u popularnoj seriji glumila prostitutku, bila je dve godine u vezi sa muzičarem kojeg su brojne žene, ali i muškarci optužili za zlostavlanje.

Pročitajte još: Dženifer Aniston i Riz Viterspun usred pandemije promenile fruzure i dobile 4 miliona lajkova!

Ona je ispričala da je tokom snimanja spota 2009. godine, Menson fizički napao, a jednom je, kako je navela tokom seksa jurio sekirom po stanu.

 - Osećala sam se kao zatvorenica. Dolazila bih i odlazila kada bi on hteo. Kontrolisao je svaki moj pokret i sa kim razgovaram, a kada sam zvala roditelje, morala sam da se sakrijem u orman - ispričala je, dok je na Instagramu opisala pakao kroz koji je prošla:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esmé Bianco (@esmebianco)

- Imenujem osobu koja me zlostavljala i trgovala ljudima. NJegovo ime je Merilin Menson, rođeni Brian Hugh Varner. Nakon nekoliko godina, konačno izlazim u javnost sa nezamislivom traumom koju sam pretrpela od serijskog predatora poznatog mnogima kao Merilin Menson. Sada govorim na svoj način i delim ovu priču sa drugima jer on mora da odgovara. Niko nikada ne bi trebalo da prođe kroz ono što sam ja. Važno je da svi shvatimo da intimni partneri, momci i muževi mogu zlostavljati i baviti se trgovinom ljudima. Moramo se pozabaviti zabludama oko trgovine ljudima, jer se to može dogoditi bilo kome kao što se dogodilo meni  - stoji u postu koji je objavila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas