Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Краљица је љута: Меган Маркл и принц Хари неће крстити Лилибет у Виндзору

Мали Арчи је крштен у тајности, а за Лилибет Дијану су очекивали краљевско крштење.

1627031672_w_56058870.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Лилибет Дијана сигурно неће бити крштена у дворцу Виндзор, а због тога је крив принц Хари који је управо написао књигу.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Скандалозна књига

Књигу принца Харија многи називају "бомба", јер је војвода од Сасекса у њој написао све шта мисли о краљевској породици. И то није све - одлучио је да је објави у години када краљица слави "платинасти јубилеј".

Принц Хари није могао да одабере гори тренутак да објави књигу.

- Принц Хари написао мемоаре. Биће објављени у октобру. Рекао бих да је крштење мале Лилибет у Виндзору отказано - написао је Роберт Џонсон, краљевски експерт на Твитеру.

Краљица Елизабета слави "платинасти јубилеј"

- Време није могло да буде лошије изабрано, јер уместо да излечи ране са породицом принц Хари наставља да их изазива. Књига пада тачно у време краљичиног "платинастог јубилеја". Следеће године све треба да буде у знаку краљичиног јубилеја, а не да читају скандалозну књигу принца Харија - истакао је Фил Дампијер, експерт за краљевску кућу.

Прочитајте још: Принц Џорџ пуни 8 година! Очекује га поклон који нервира Кејт Мидлтон!

- Приче о томе да Меган Маркл и принц Хари желе да крсте Лилибет Дијану у дворцу Виндзор у исто време када објављују скандалозни књигу су бесмислене - истиче Дамлијер.

Меган Маркл очекује краљевско крштење

Меган Маркл и принц Хари су, заиста, за медије изјавили да би желели да девојчицу крсте у капели светог Џорџа у дворцу Виндзор пред краљицом Елизабетом. Њих двоје су крстили сина Арчија у Винзору јуна 2019. године, а крстио га је архиепискеп кентерберијски.

Арчи крштен у тајности, а за Лилибет очекују краљевски спектакл.

Меган Маркл је инсистирала да кршење буде приватно и присуствовало је само 22 најближих гостију. Сада Меган Маркл и принц Хари очекују краљевску церемонију за малу Лилибет. Тачније, када је принц Хари дошао на отварање споменика Леди Дијани рекао је брату и оцу да желе Лилибет да крсте у Енглеској.

Прочитајте још: Популарност све нижа: Меган Маркл спрема прву слику Лилибет Дијане и крштење са краљицом

Долазак на крштење био би прво путовање Меган Маркл у Велику Британију после чувеној "Мегзита". Односи су још више погошани после интервјуа Опри Винфри који су дали Меган Маркл и принц Хари.

Принц Чарлс је поводом књиге принца Харија изјавио да је изузетно изненађен.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Вест о књизи је краљевска породица дознала од медија, односно позвао их је принц Хари и саопштио буквално у тренутку када је већ објављена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas