· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

Мајка седморо деце саветује: "Увек једу рукама, не купају се сваки дан, а ја им од 19:30 више нисам доступна!" (ФОТО)

- Свако дете има своју канту у коју му убацим чисту одећу након прања, а сами одлучују хоће ли све сложити или ће оставити тако да се скроз изгужва - испричала је Хол.

1616057678_Konstans-Hol.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / мрсцонстанцехалл

Блогерка Констанс Хол често пратиоце на друштвеним мрежама одушевљава са својим безбрижним приступом родитељству и васпитању, а недавно је лавину коментара изазвала постом у ком каже да "сваки дан у 19:30 престаје да буде мама своје седмеро деце, све до сутрадан ујутру.

Све што деци након тога треба, каже, ако нису животно угрожени, могу и сами да ураде.

- Након пола осам нисам више ничија мама ни ничији роб, постајем жена која им је до недавно брисала задњицу, а сад је на телефону и прича са сестром пијуцкајући црно вино - рекла је. 

Прочитајте још: Спречите ЛАЖИ ДЕТЕТА: Шта да радите кад вам говоре неистину?

Ако неко дете треба увече негде одвести, каже, није им ни у аутомобилу доступна, осим ако не одлуче да јој нешто признају или с њом подели неку "пикантерију". 

Прочитајте још: Ево како ћеш ЗНАТИ да је беба на путу, ПРЕ него што урадиш ТЕСТ! Ово су рани СИМПТОМИ трудноће

И код бриге о хигијени деце Хол је једнако лежерна, па каже да их "не сили да се туширају или купају свако вече, ако им се не купа".

Прочитајте још: Колико се данас ДЕЦА крећу? Истраживања дала забрињавајуће резултате

- Тај део вечерње рутине често прескочимо - признаје Хол и каже како деци најрадије сервира вечеру "у пикник стилу" - док свако седи где жели, а једе се рукама.

У многим културама је, каже Хол, нормално да сви једу рукама са истог тањира, а посебну методу ова блогерка има и за слагање дечје одеће за коју користи - канте.

Прочитајте још: Како да родитељи деци подигну НИВО САМОПОУЗДАЊА: 5 једноставних начина

- Свако дете има своју канту у коју му убацим чисту одећу након прања, а сами одлучују хоће ли све сложити или ће оставити тако да се изгужва - испричала је.

- Бити добра мама, супруга или човек не значи проводити вечност обављајући досадне кућне послове - написала је Хол у једном од својих виралних постова, преноси Миррор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.