· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊИ ИНТЕРВЈУ

Марина Мирковић за Магазин Новости: Короне се у 2020. најмање сећам, пријатељи и породица су увек највећа подршка и мотивација

Млада глумица, Марина Мирковић, спрема се за највећу и најлепшу животну улогу - улогу мајке, а открива нам да ли је активна током трудноће и да ли је све спремно за бебин долазак.

1609280955_marinaaa.png

Марина Мирковић за Магазин Новости говори о моментима који су обележили 2020. годину, ко јој је био највећа подршка током живота и како се јавила љубав према глуми.

  • Година 2020. нам је свима прошла у знаку корона вируса. По чему ћете је још памтити, ако изузмемо пандемију? Шта је то што је вама обележило, а да није ковид?

- Мени је ковид најмање обележио ову годину, памтићу је као чудну, пуну неких ограничења, али не као немогућу мисију за нормалан живот. Обележиће је трудноћа, венчање као најлепше изненађење икад, пуно неких лепих догађаја, али и два тужна, који су саставни део живота. 

Прочитајте још: Глумица Ања Мит ову годину ће памтити као најдужу, а за Магазин Новости је открила које су њене новогодишње жеље

  • Запажену улогу сте имали у серији "Истине и лажи" у којој сте глумили лик младе девојке Софије. Да ли, и у којим сегментима можете да се поистоветите са овим ликом?

- Лик Софије сам играла пре 3-4 године, и од тад сам доста лично одрасла. Ни тада нисам могла много да се поистоветим с обзиром да, и док сам је играла, била сам старија. Свакако, то не искључује чињеницу да је волим и да сам некада раније имала сличне ситуације и да сам све вадила из свог искуства.

  • Како се, уопште, јавила љубав према глуми и када је то било?

- Десило се спонтано, и “случајно” - а као што ништа у животу није случајно, тако је и ово био само један од знакова судбине.

  • Да ли сте веровали да ћете постићи оволики успех и ко вам је био највећа подршка на том путу?

- Нисам размишљала о томе, фокусирала сам се на рад и посветила се истом. Породица и пријатељи увек, као највећа подршка и мотивација.

Прочитајте још: Глумица ИВА ШТРЉИЋ: Година 2020. ме је много обрадовала, а знам да јој није било лако

  • Да ли постоји нека улога коју прижељкујете да добијете?

- Постоји много улога које прижељкујем и које ћу, надам се, привући кроз свој радни век. 

  • Ваша сестра Тамара је једна од најпознатијих блогера на нашем простору. Какав је однос између вас и да ли сте једна другој највећа подршка?

- Тамара и ја смо кроз одрастање постале јако блиске, тако да смо апсолутна подршка једна другој, али и највећи критичари, што је некад јако битно. 

  • Често кроз ваше објаве можемо да видимо да имате врло складну, хармоничну и породицу пуну љубави и разумевања. Да ли су вам они дали пример и подстрек да и ви сутра имате такав живот, како у приватном, тако и на пословном плану?

- Апсолутно да су они утицали на моје виђење љубави и да су најлепши пример који могу да пратим. Срећа је што је и мој супруг такође из једне такве складне породице пуне љубави, те смо се у потпуно поклопили у најбитнијим ставовима.

Прочитајте још: Певачица Катарина Остојић Каya за Новости открива: Ево шта је НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН који сам добила за Нову годину (ФОТО)

  • Како сте упознали супруга и да ли је то била љубав на први поглед?

- Била је невероватна мирноћа и убеђеност познавања у првом погледу, а сваки следећи је водио као овоме што данас имамо. 

  • У септембру сте на друштвеним мрежама објавили лепе вести: веридбу и венчање, а мало затим и да сте у другом стању. Како је изгледало венчање, с обзиром на то да ове године живимо под другачијим условима?

- Венчање нам је ове године више пута одложено и пре него сто смо сазнали да сам у другом стању, тако да смо онда препустили ситуацији да нас некако доведе до тог датума, а супруг је хтео да то направи нешто посебно и другачије, тако да ја уживам. 

  • Како вам протиче трудноћа и да ли сте се радно активни за време ње?

- Одлично, до пре недељу дана нисам осетила да сам трудна, тако да сам свакако била у радном односу, можда не у свом оригиналном послу, већ мало више преко инстаграма, пратећи сестрине стопе.

  • Како изгледа одлазак код доктора на контроле у доба короне?

- Нормално, само са маском.

Прочитајте још: "Златна спортисткиња", Ивана Анђушић испричала за Новости чему ју је научила 2020. година

  • Пошто ускоро улазите у 9. месец трудноће, да ли је све спремно и организовано за бебин долазак?

- Трудила сам се да покријем што је више могуће ставки, оних најбитнијих, и оних мало мање битних, а ово остало ћемо успут.

  • Да ли сте се одлучили које име ћете дати беби, и ако јесте - зашто баш то име?

- Јесмо, и немамо неки разлог зашто баш то име, само нам је једноставно звучало као име наше ћерке.

  • Како ћете прославити ову Нову годину?

- Најлепше на свету - у кругу породице.

  • Који је најлепши поклон који сте добили за Нову годину?

- Тај што ћу да постанем мама.

  • Која је ваша новогодишња жеља?

- Да будемо здрави и срећни и да беба дође на свет најлакше могуће.

Прочитајте још: ТУЖНА И ТЕШКА ГОДИНА: Ове познате личности су нас напустиле у 2020. (ФОТО)

  • Да ли више волите Нову годину или Божић?

- Божић, зато што је миран, породични празник, и зато што, за разлику од Нове године, сви имају разумевања што проводите са породицом.

  • Порука нашим читаоцима.

- Будите здрави, срећни, волите се и подржавајте међусобно и развијајте разумевање према другима. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.