· · Komentari: 0
NOVOGODIŠNJI INTERVJU

Marina Mirković za Magazin Novosti: Korone se u 2020. najmanje sećam, prijatelji i porodica su uvek najveća podrška i motivacija

Mlada glumica, Marina Mirković, sprema se za najveću i najlepšu životnu ulogu - ulogu majke, a otkriva nam da li je aktivna tokom trudnoće i da li je sve spremno za bebin dolazak.

1609280955_marinaaa.png

Marina Mirković za Magazin Novosti govori o momentima koji su obeležili 2020. godinu, ko joj je bio najveća podrška tokom života i kako se javila ljubav prema glumi.

  • Godina 2020. nam je svima prošla u znaku korona virusa. Po čemu ćete je još pamtiti, ako izuzmemo pandemiju? Šta je to što je vama obeležilo, a da nije kovid?

- Meni je kovid najmanje obeležio ovu godinu, pamtiću je kao čudnu, punu nekih ograničenja, ali ne kao nemoguću misiju za normalan život. Obeležiće je trudnoća, venčanje kao najlepše iznenađenje ikad, puno nekih lepih događaja, ali i dva tužna, koji su sastavni deo života. 

Pročitajte još: Glumica Anja Mit ovu godinu će pamtiti kao najdužu, a za Magazin Novosti je otkrila koje su njene novogodišnje želje

  • Zapaženu ulogu ste imali u seriji "Istine i laži" u kojoj ste glumili lik mlade devojke Sofije. Da li, i u kojim segmentima možete da se poistovetite sa ovim likom?

- Lik Sofije sam igrala pre 3-4 godine, i od tad sam dosta lično odrasla. Ni tada nisam mogla mnogo da se poistovetim s obzirom da, i dok sam je igrala, bila sam starija. Svakako, to ne isključuje činjenicu da je volim i da sam nekada ranije imala slične situacije i da sam sve vadila iz svog iskustva.

  • Kako se, uopšte, javila ljubav prema glumi i kada je to bilo?

- Desilo se spontano, i “slučajno” - a kao što ništa u životu nije slučajno, tako je i ovo bio samo jedan od znakova sudbine.

  • Da li ste verovali da ćete postići ovoliki uspeh i ko vam je bio najveća podrška na tom putu?

- Nisam razmišljala o tome, fokusirala sam se na rad i posvetila se istom. Porodica i prijatelji uvek, kao najveća podrška i motivacija.

Pročitajte još: Glumica IVA ŠTRLJIĆ: Godina 2020. me je mnogo obradovala, a znam da joj nije bilo lako

  • Da li postoji neka uloga koju priželjkujete da dobijete?

- Postoji mnogo uloga koje priželjkujem i koje ću, nadam se, privući kroz svoj radni vek. 

  • Vaša sestra Tamara je jedna od najpoznatijih blogera na našem prostoru. Kakav je odnos između vas i da li ste jedna drugoj najveća podrška?

- Tamara i ja smo kroz odrastanje postale jako bliske, tako da smo apsolutna podrška jedna drugoj, ali i najveći kritičari, što je nekad jako bitno. 

  • Često kroz vaše objave možemo da vidimo da imate vrlo skladnu, harmoničnu i porodicu punu ljubavi i razumevanja. Da li su vam oni dali primer i podstrek da i vi sutra imate takav život, kako u privatnom, tako i na poslovnom planu?

- Apsolutno da su oni uticali na moje viđenje ljubavi i da su najlepši primer koji mogu da pratim. Sreća je što je i moj suprug takođe iz jedne takve skladne porodice pune ljubavi, te smo se u potpuno poklopili u najbitnijim stavovima.

Pročitajte još: Pevačica Katarina Ostojić Kaya za Novosti otkriva: Evo šta je NAJLEPŠI POKLON koji sam dobila za Novu godinu (FOTO)

  • Kako ste upoznali supruga i da li je to bila ljubav na prvi pogled?

- Bila je neverovatna mirnoća i ubeđenost poznavanja u prvom pogledu, a svaki sledeći je vodio kao ovome što danas imamo. 

  • U septembru ste na društvenim mrežama objavili lepe vesti: veridbu i venčanje, a malo zatim i da ste u drugom stanju. Kako je izgledalo venčanje, s obzirom na to da ove godine živimo pod drugačijim uslovima?

- Venčanje nam je ove godine više puta odloženo i pre nego sto smo saznali da sam u drugom stanju, tako da smo onda prepustili situaciji da nas nekako dovede do tog datuma, a suprug je hteo da to napravi nešto posebno i drugačije, tako da ja uživam. 

  • Kako vam protiče trudnoća i da li ste se radno aktivni za vreme nje?

- Odlično, do pre nedelju dana nisam osetila da sam trudna, tako da sam svakako bila u radnom odnosu, možda ne u svom originalnom poslu, već malo više preko instagrama, prateći sestrine stope.

  • Kako izgleda odlazak kod doktora na kontrole u doba korone?

- Normalno, samo sa maskom.

Pročitajte još: "Zlatna sportistkinja", Ivana Anđušić ispričala za Novosti čemu ju je naučila 2020. godina

  • Pošto uskoro ulazite u 9. mesec trudnoće, da li je sve spremno i organizovano za bebin dolazak?

- Trudila sam se da pokrijem što je više moguće stavki, onih najbitnijih, i onih malo manje bitnih, a ovo ostalo ćemo usput.

  • Da li ste se odlučili koje ime ćete dati bebi, i ako jeste - zašto baš to ime?

- Jesmo, i nemamo neki razlog zašto baš to ime, samo nam je jednostavno zvučalo kao ime naše ćerke.

  • Kako ćete proslaviti ovu Novu godinu?

- Najlepše na svetu - u krugu porodice.

  • Koji je najlepši poklon koji ste dobili za Novu godinu?

- Taj što ću da postanem mama.

  • Koja je vaša novogodišnja želja?

- Da budemo zdravi i srećni i da beba dođe na svet najlakše moguće.

Pročitajte još: TUŽNA I TEŠKA GODINA: Ove poznate ličnosti su nas napustile u 2020. (FOTO)

  • Da li više volite Novu godinu ili Božić?

- Božić, zato što je miran, porodični praznik, i zato što, za razliku od Nove godine, svi imaju razumevanja što provodite sa porodicom.

  • Poruka našim čitaocima.

- Budite zdravi, srećni, volite se i podržavajte međusobno i razvijajte razumevanje prema drugima. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.