· · Коментари: 0
АСТРО

Месечни хороскоп 1: Ован ће блистати, један знак променити ПОСАО, а други комплетан ЖИВОТ

До 20. јануара треба се посветити породици, обновити односе и добро се одморити!

1608285117_pexels-photo-3034903.jpeg
Фото: Пексел

ОВАН

Посао

Пред вама је добар период за пословне, али и личне односе. Стижу нове дугорочне обавезе, али вас оне неће превише оптеретити. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању, нека ваша размишљања иду у смеру удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Већ од следећег месеца ситуација се може битно променити, па је савет да пожурите и искористите позитивне тренутке које вам звезде у наредним недељама најављују.

Одличан период за посао, породицу и љубав.

Љубав

У центру сте пажње. Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за квалитетан однос и озбиљну везу.

Здравље

Склоност повредама.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

БИК

Посао

За вас је овај период изузетно напоран. Страх од неуспеха маскирате лажним оптимизмом и негирањем проблема. Другим речима, ових дана је наглашено лоше расположење које прелази у отворену мрзовољу. Да бисте избегли, како вирусе тако и сукобе с окружењем, заиста је савет да се примирите и што више проводите време сами или у кругу малог броја људи. Уколико сте изложени некаквим принудним мерама, прихватите их с лакоћом, у супротном, прете вам непријатне последице.

Страх од неуспеха мскирате оптимизмом!

Љубав

Време је за мали предах како бисте напунили батерије. Мада сте препуни енергије и потребе да се остварите у партнерским односима, све се ових дана своди на платонске контакте. Значајнији однос можете остварити с особом која вам је некада била блиска и на коју сте заборавили, а поновни контакт с њом очекује вас путем друштвених мрежа или телефоном. Романса је ових дана, ипак, у потпуности неостварива.

Сузана Бан Фото: В.Данилов

Здравље

Чувајте се прехладе.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Мада сте свесни својих потенцијала, у протеклом периоду, све вам је некако, на необјашњив начин, измицало. Без обзира на то, ви утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за необавезно ћаскање. Посветите се послу, јер ћете до краја овог периода бити на озбиљном добитку.

Свесни сте свог потенцијала, а ви сте незадовољни, посветите се послу!

Љубав

Свесни сте да се налазите у изазовној фази с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно, а ви сумњиво. Почетком овог периода то може изазвати љубавну свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума и међусобног неразумевања услед недовољно квалитетне комуникације или њеног потпуног недостатка.

Здравље

Алергије.

РАК

Посао

Обузима вас оптимизам. Ово је право време за испуњење, паралелно, пословног и приватног плана. У изгледу је новчани прилив и то, највероватније, из извора на који не рачунате. Мењате фокус интересовања, полако улазите у период у коме ћете се окренути себи и свом духовном стању. Право је време за реализацију новостечених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она се мора односити на нешто што подразумева озбиљну животну промену која, у први мах, може на вас деловати стресно.

Ово је време за испуњење и мењате фокус.

Љубав

Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у тајну љубавну или платонску везу која је обавијена енергијом лажи и илузије. Сопствена незадовољства не лечите трагањем за авантуром јер ће вас све то додатно исцрпети. Као и у послу, тако и у љубави, период је благо неповољан, па је савет да се примирите и сачекате боља времена.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

ЛАВ

Посао

За вас дуготрајна изолација није амбијент у коме се ви лоше сналазите. Ипак, све до краја овог периода, на неки начин, ваш потенцијал је у облацима и плановима. Све вам је јасно, разазнајете путању куда би било добро да наставите даље, али, тек касније стиже право време за реализацију ваших идеја које, мора се признати, ових дана могу бити и генијалне. Останите стрпљиви, праве резултате ћете видети тек када крене реализација, а то ће бити када се промени амбијент у коме се сви колективно налазимо.

Посветите се партнеру, јер ваш потенцијал је у облацима и будите стрпљиви!

Љубав

Било би добро да се позабавите партнерским односом јер ускоро стиже период могућих стресова и преокрета. У оквиру тога могућа су мања разочарања, нарочито уколико сте очекивали нешто од особе која је физички удаљена од вас. У питању су ситне лажи или прећуткивања која је најбоље да занемарите и наставите романсу која у будућности може прерасти у озбиљну љубавну везу с великим потенцијалом.

Здравље

Аритмије.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

ДЕВИЦА

Посао

Планетарни аспекти најављују значајне промене. У изгледу је озбиљна прерасподела задужења. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ људи који су вам нешто обећавали, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђи хвалоспеви јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте рачунали на особе које вам не могу помоћи.

Планете најављују велике промене, цео живот ћете реорганизовати.

Љубав

Обузима вас неописива потреба за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца упознавати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Мада цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што је и почело.

Здравље

Проблеми с видом.

Месечни хороскоп за осталих шест ЗНАКОВА можете прочитати ОВДЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.