Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Младић је пронашао слику од пре 115. година и схватио да је РЕИНКАРНАЦИЈА овог човека (ФОТО)

Младић из Великог Манчестера остао је затечен фотографијом коју је пронашао из 1905. године

1596186376_Screenshot_20200731_105736.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/мицхаел_корописз_артист
Oglas

Мајкл Кропиз, тврди да је имао прошли живот, након што су му пријатељи показали фотографију на којој се налази човек, који је исти он.

Прочитајте још: СТОЛЕ је био инспирација за ПЕРУ ЦВЕЋАРА и до данас је остао НАЈВЕЋИ УБИЦА на простору ЈУГОСЛАВИЈЕ

Ништа ту неби било толико чудно да управо та фотографија није настала пре 115. година. Уметник каже да му је сада јасно због чега се облачи као викторијански човек и избегава технологију 21. века. Ипак, фотографија га је мало уплашила, када му је друг послао. Црно-бела фотографија приказује младића 20-их година, који седи на столици и заљубљено гледа у своју супругу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yестердаy И фоунд мy хисторицал лоок алике ин ан олд пхотограпх. Wелл, тодаy И реплицатед тхе пхотограпх. Он тхе лефт ис тхе гентлеман фром 1905 анд он тхе ригхт ис ме. Ноw тхат тхе имагес аре неxт то еацх отхер И ам стартинг то сее биг дифференцес. Бут wхат макес тхис интерестинг ис тхе фацт тхат мy хисторицал доубле ливед ин тхе тиме И'м со пассионате абоут. Хе алсо стyлед хис хаир лике ме анд wас евен пхотограпхед ароунд тхе саме аге. Ас а финал ноте, дон'т јудге ме он мy аматеур Едwардиан цоллар анд тие. Ит'с тхе бест И цоулд финд ин мy цоллецтион оф унстарцхед, унловед, диртy цолларс. Ас yоу кноw, И онлy wеар wингед цолларс анд Вицториан тиес. 😉

А пост схаред бy Мицхаел Корописз (@мицхаел_корописз_артист) он

Мајкл је одлучио тада, да слика себе у истом положају како би доказао сличност између њих двојице. 

Прочитајте још: Хитлер је побегао у Јужну Америку и живео као жена, а за то сада постоје и ДОКАЗИ

- Све ми се стегло, када сам схватио да то нисам ја. Човек је имао исту косу, облик лица, нос и одело као и ја. Тада сам почео да истражујем и нашао да је слика настала пре 115. година. Одувек сам био опседнут 19. веком и томе сам се подредио. Стил живота и облачење су ми управо такви. А можда је ова фотогрфија и из мог прошлог живота - закључио је уметник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wаитинг фор мy дате ундер тхе олд оак трее ас wе агреед. ❤️

А пост схаред бy Мицхаел Корописз (@мицхаел_корописз_артист) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas