Oglas
· · Komentari: 0
MASOVNI UBICA

STOLE je bio inspiracija za PERU CVEĆARA i do danas je ostao NAJVEĆI UBICA na prostoru JUGOSLAVIJE

Najpozantiji jugoslovenski "Džek Trbosek" satima je pratio ljubavni par, muškarca udarao šipkom, devojku silovao dok joj je čitao Balzaka.

1595322774_RTSPrikazuje.PNG
Oglas

Najveći serijski ubica Jugoslavije Miodrag Stole Trifunović je danju bio ugledan građanin, a noću ubica. O njegovim ubistvima se i danas priča u policiji. On je bio pravi beorgadski fantom, koji na duši nosi više od 60 žrtava!

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Pročitajte još: Monasi su sekli stomak životinje i u njega ubacivali BOLESNIKA, a sada su Putinu dali ČAJ BESMRTNOSTI

Stole je, na kraju, uhvaćen slučajno, a sam je sebi presudio. U istražnom zatvoru je iz kreveta iščupao dve gvozdene šipke, uvio je deo čaršava i nabio je sebi u usta, dok je drugom šipkom probio srce.

Foto: Youtube/ screenshot Paranormal 5

Veruje se da je prvi put silovao devojčicu od 12 godina u Merošini kraj Niša, ali se sa majkom brzo preselio u Beograd. Da ubija počeo je pred početak Drugog svetskog rata i tada je po beogradskim parkovima vrebao ljubavne parove. Muškarce je udarao metalnim šipkama, a devojke silovao, pa ubijao.

Posle rata je nastavio da ubija samo žene.

Posle oslobođenja je nastavio sa krvim pirom, iako jeuspešno razvijao karijeru građevinskog preduzimača. On je, navodno, prvo iz stana glumca Milivoja Mavida Popovića ukrao periku, brkove, bradu, odela i specijalne umetke za popunjavanje obraza. Na taj način je navodio na lažne tragove tadašnje operativce Povereništva za unutrašnje poslove grada Beograda.

Sejao je strah i trepet, zvali su ga "fantom" Foto: Depozitfoto

Prvo beogradsko ubistvo izvršio je 31. januara 1948. oko 21 čas u jednom od nedovršenih paviljona u Cvijićevoj ulici. Milka K. je imala 33 godine i dvoje dece, a Stole je nesrećnu ženu prvo silovao, pa zadavio. Posle samo tri nedelje silovao je i ubio je Slavicu T. (22), a njeno telo je bacio u Savu.

Pročitajte još: Hitler je pobegao u Južnu Ameriku i živeo kao žena, a za to sada postoje i DOKAZI

Supruga Seka ga je u kući zlostavljala.
Ubijao je bez emocija Foto: Piksabej

Policiju je zanimao način kako je prilazio žrtvama, a kasnije su doznali da im je pričao tužnu priču o bolesnoj supruzi kojoj je neophodna pomoć. Zanimljivo je bilo da je njega supruga Seka zlostavljala.

Dokazano je 14, a on tvrdi da je počinio 60 ubistava!

Godine 1948. registrovano je 14 ubistava u Beogradu, ali pretpostavlja se da je reč o 60 osoba, jer je tvrdio da je ubijao ljude u duševnoj bolnici u Topionici gde je simulirao ludilo da ne bi bio mobilisan.

Hvalio se policiji da je i u Toplivnici ubijao ljude dok je bio u ludnici.

Docnije je za komšije, kao i za policiju, veliko iznenađenje predstavljala činjenica da je taj mirni, tihi i dobri muž, koga je supruga često zlostavljala i koga su molili da im u kasnijim večernjim satima sačeka i doprati žensku čeljad do kuće, da ne bi “nabasale na tog užasnog manijaka”, bio niko drugi do fantom – Miodrag Stole Trifunović!

Pročitajte još: Tajna Legijine RUŽE: Ulemek na vratu ima TETOVAŽU koja ima POSEBNO ZNAČENJE (FOTO)

Trifunović je napravio fatalnu grešku kada je  podmetnuo požar u bifeu “Zlatno burence” na Zvezdari, jer su na kantama sa benzinom ostali njegovi otisci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas