· · Komentari: 0
ŠOK

Mladić je pronašao sliku od pre 115. godina i shvatio da je REINKARNACIJA ovog čoveka (FOTO)

Mladić iz Velikog Mančestera ostao je zatečen fotografijom koju je pronašao iz 1905. godine

1596186376_Screenshot_20200731_105736.jpg
Foto: Instagram printscreen/michael_koropisz_artist

Majkl Kropiz, tvrdi da je imao prošli život, nakon što su mu prijatelji pokazali fotografiju na kojoj se nalazi čovek, koji je isti on.

Pročitajte još: STOLE je bio inspiracija za PERU CVEĆARA i do danas je ostao NAJVEĆI UBICA na prostoru JUGOSLAVIJE

Ništa tu nebi bilo toliko čudno da upravo ta fotografija nije nastala pre 115. godina. Umetnik kaže da mu je sada jasno zbog čega se oblači kao viktorijanski čovek i izbegava tehnologiju 21. veka. Ipak, fotografija ga je malo uplašila, kada mu je drug poslao. Crno-bela fotografija prikazuje mladića 20-ih godina, koji sedi na stolici i zaljubljeno gleda u svoju suprugu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday I found my historical look alike in an old photograph. Well, today I replicated the photograph. On the left is the gentleman from 1905 and on the right is me. Now that the images are next to each other I am starting to see big differences. But what makes this interesting is the fact that my historical double lived in the time I'm so passionate about. He also styled his hair like me and was even photographed around the same age. As a final note, don't judge me on my amateur Edwardian collar and tie. It's the best I could find in my collection of unstarched, unloved, dirty collars. As you know, I only wear winged collars and Victorian ties. 😉

A post shared by Michael Koropisz (@michael_koropisz_artist) on

Majkl je odlučio tada, da slika sebe u istom položaju kako bi dokazao sličnost između njih dvojice. 

Pročitajte još: Hitler je pobegao u Južnu Ameriku i živeo kao žena, a za to sada postoje i DOKAZI

- Sve mi se steglo, kada sam shvatio da to nisam ja. Čovek je imao istu kosu, oblik lica, nos i odelo kao i ja. Tada sam počeo da istražujem i našao da je slika nastala pre 115. godina. Oduvek sam bio opsednut 19. vekom i tome sam se podredio. Stil života i oblačenje su mi upravo takvi. A možda je ova fotogrfija i iz mog prošlog života - zaključio je umetnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for my date under the old oak tree as we agreed. ❤️

A post shared by Michael Koropisz (@michael_koropisz_artist) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.