Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

МОМ ЏИНС, најпознатије фармерке 90-их су поново освојиле свет: Носите их на ова два начина (ФОТО)

Мом џинс су се вратиле.

1624606289_f779754f3c24ae0f7684f0198587613919b680da.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Најпознатије фармерке 90-их - мом џинс, поново су нас освојиле. Интересантне су и онима којима су се вратиле, али и онима који их носе први пут и истражују њихове могућности. Њихов висок струк наглашава природне женске облине и ствара силуету коју сви желимо уз осећај растерећености.

Међутим, за разлику од уских фармерки које су релативно једноставне за обликовање, постоји неколико правила ношења мом џинса.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Мајице без рукава

За изглед који је опуштен, а у исто време занимљив бирамо мајицу без рукава. Избор боје је на вама, важно је да иде уз тело како би се нагласио струк. За летњу шетњу можете да бирате патике које ће им дати опуштен изглед, а уз сандале, у рецимо некој јакој боји, долазимо до елеганције.

Мајица са кратким рукавима

Такође је важно да је уска, а уколико има и пуф рукаве постићи ћете прави избор.

Прочитајте још: Четири идеје за ЛЕТО СА СТИЛОМ: Нова сезона, нова гардероба (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas