· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

Најемотивније и најлепше честитке упућене другарици за рођендан

Рођенданским порукама можете показати колико вам је стало до ваше пријатељице.

1613821233_Depositphotos_106137752_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Један цитат каже: “Пријатељи су породица коју сами бирамо”. И то јесте истина, приијатељи представљају најважније људе у животу поред љубавног партнера, деце и уже и шире породице. Пријатељи су ту да са њима делимо лепе и оне мале лепе тренутке, да се забављамо, проводимо и водимо озбиљне разговоре. Зато су рођендани блиске пријатељице битни и честитке за рођендан другарици су веома добар начин да покажете колико вам је до другарице стало.

Прочитајте још: Дечја МАШТА је бескрајна, а ово је 10 НАЈСМЕШНИЈИХ питања која су постављали одраслима

Потрудите се да за другарицу купите или направите персонализовани поклон и напишете честитку која ће најбоље објаснити природу вашег односа. Немојте написати само оно класично: “Срећан рођендан!”, јер то најобичнија и најдосаднија порука коју можете послати. Говори о томе да вам није стало и да сте равнодушни, а то је сигурно утисак који не желите да ваша пријатељица стекне, нарочито ако сте блиске.

Ако баш желите да одушевите пријатељицу лепом СМС честитком или поруком коју ћете послати путем друштвених мрежа може се десити да ћете данима покушавати да саставите најбољу могућу честитку.

Фото: Пиксабеј

Ми ћемо вам олакшати посао са најлепшим честиткама за рођендан за најбољу другарицу. Направили смо списак честитки које можете послати послати најбољој пријатељици, другарици која је далеко, шаљиве честитке,честитке другарици са којом се дружите деценијама и као и честитке које можете својој драгој другарици послати за 18. рођендан.

Честитке за рођендан најбољој другарици

Честитке за рођендан најбољој другарици треба да буду посебне. Најбоља пријатељица је особа која се највише нашла ту за вас, видела вас је у свим издањима, познаје вашу душу, зна о вама оно што бисте многима прећутали и ваша љубав је и даље неизмерна.

Прочитајте још: Кристина има 23 године, и 11-оро деце и управо је открила још ЛУЂИ план (ФОТО)

Ову прилику искористите да покажете другарици колико вам значи и искажете захвалност за све што је учинила за вас.

Још једна симпатична порука
Данас је и за мене посебан дан јер је данас рођендан девојци коју највише волим – мојој најбољој другарици. Срећна ми буди јер не заслужујеш ништа друго осим све среће овог света!
  • Пријатељство није нешто што је написано на папиру, јер папир можеш поцепати . То није ни нешто што може бити урезано у камену , јер чак се и камен може сломити . Пријатељство је оно што је написано у срцу, а ту остаје заувек. Желим да на данашњи дан запамтиш то да си у мом срцу. Срећан ти рођендан, другарице!
  • Срећан рођендан. Живи лепо, воли великодушно, смеј се слободно. Хвала ти због тога што си невероватан пријатељ. Надам се да ће ти ова рођенданска година донети најбоље од онога што живот може да понуди! Желим ти срећан рођендан!

Прочитајте још: Родитељи, ОВО морате знати: Ево шта да урадите ако вам се дете изгуби у тржном центру? (ВИДЕО)

Фото: Пиксабеј

  • Сваки дан проведен са тобом за мене је награда и изузетно ми је драго што могу са неким да поделим све што лежи на мојој души. Желим да ти сваки дан буде као у најлепшем сну, миран, бајковит и безбрижан. Срећан ти рођендан другарице моја!
Посебна си и драгоцена за мене, и данас када славиш свој најрадоснији дан, желим да ти кажем само једно велико хвала, јер си увек била подршка и снага коју ја нисам имала, и са мном си ти и туговала и радовала се сасвим чиста срца, и зато си јединствена!Срећан рођендан другарице, све нека прође у животу, наше пријатељство нека буде вечно!

Шаљиве честитке за рођендан другарици

Осим тога што са другарицама делимо тешке тренутке и што нас неретко знају боље од било кога, са њима проживљавамо и оне најлепше. Излазимо у клубове, идемо на концерте, седељке, свирке, летујемо, трачаримо на кафи. Забава је веома битан део пријатељства, а забаву коју имате са својом пријатељицом можете представити кроз шаљиве честитке за рођендан другарици.

Прочитајте још: Да ли знате од чега зависи пубертет код деце?

Данас је твој рођендан, па…зашто се већ нисмо напиле?! Срећан рођендан једној од неколико људи чији рођендан знам и без подсетника на Фејсбуку!

Какве честитке послати пријатељици за 18. рођендан?

Сваки рођендан је посебан, али 18. рођендан означава пунолетство, прелазак у одрасло доба. То је разлог зашто су ови рођендани посебно битни у животу сваке особе. Зато се потрудите да другарици овај рођендан честитате специјалном поруком. Честитке за рођендан другарици за 18. година могу звучати овако:

Фото: Пиксабеј

  • За твој јубиларни рођендан желим ти незаборавну журку, уз обавезан мамурлук којег ћемо се сећати целог живота.
Осећаш ли како живот мирише. Осећаш ли како јутро уздише. Рашири ка небу своје руке. Од сутра ти доносиш одлуке. Срећан 18 рођендан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.